Azt senki nem gondolhatta hogy az oroszok adnak 30 napot hogy még több nyugati zsoldos menjen be ukrán egyenruhába a területekre .
Törölt felhasználó2025. 03. 13. 17:43
Hát most így a zárókat elnézve , jó napom volt. OTP- t tegnap eladtam , MOLt végül nem vettem meg . Richter tartotta magát .. Nyomda szintén . Nálam most inkább már a készpénz dominál .. Érdekes módon valamiért a Waberer’s t megtartottam .. Sokáig nem érdekelt de most attól várom hogy gurít valamit 👀😂
Az oroszok lesöpörték az asztalról az Egyesült Államok 30 napos tűszüneti javaslatát. Oroszország diplomatái úgy látják, hogy a fegyverszünet csak átmeneti haladék lenne az ukrán hadseregnek az ukrajnai háborúban. Donald Trump ennek ellenére furkósbotot és mézesmadzagot ajánlott Vlagyimir Putyinnak. Az oroszok vizsgálják az amerikai elnök ajánlatát.
Országos előrejelzés: csütörtök estig Délnyugat, nyugat felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet, a csapadékzóna az északkeleti országrészre húzódik, majd délutánra onnan is elvonul. Ezt követően a napsütés mellett a gomolyfelhő-képződésből záporok, zivatarok alakulnak ki, délnyugat felé haladva csökkenő eséllyel. Erős, több helyen viharos széllökések kísérik a délnyugati szelet, késő délutántól kezd el veszíteni erejéből a szél. A hőmérséklet csúcsértéke általában 16 és 22 fok között valószínű, az északi határnál hűvösebb is lehet. Késő estére 5 és 13 fok közé hűl le a levegő
Amikor USA hisztizik nagy előny egy stabil árfolyam ..
Törölt felhasználó2025. 03. 12. 21:30
Én ezt a ner-es dolgot nem gondolnám tül a Waberer’s SEK kapcsolatban . A stabil részvények közül még ez az amit nem húztak meg . Idén jobb évük lesz mint tavaly.. Nálam vétel .. Oké nem egy gyorsvonat az árfolyam eddig de egyszer összeérik az építkezés eredménye ..
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi