Hagyjad már minap még kalapáltak a Richterre XDD nagyon kemény… Beze korrekt ember szerintem, nem illik közéjük:) Én tudtam a portfolió cikke ide vagy oda nem lesz hosszú életű az a story… Trump véres szemmel néz a gyógyszergyárakra, főleg ha európai…
XD sajnos nem vagyok nemzetünk Zuckerbergje, én nem vagyok annyira okos XD
Törölt felhasználó2025. 02. 12. 19:04
Azért tényleg érdekes lett az App topik. Beze leírta a véleményét erre a bikás beszól neki , Ff eunuchja meg ugatja a kötelezőt: nem megmondtam hogy TA szerint ..,, Richternél is nézem újra jön elő a sok okosság .. Lesz min röhögni 😂..
Nincs jo ido kanizsán, holnap testveremhez indulnank Gyszentivánba.Nem tudom, ha lefagy lehet maradunk...eleg jol esett ma ..ilyen havaseso féle itt, tiszta víz minden.Akkor lett volna inkább ho.Az szebb.
Nagyon jó :) Újgazdag… XD Ne haragudjon Donqatto, de az mit jelent? :) Nincs Hugó feliratú felsőm… senem mű Amg merdzsóm a rokkantparkolóban. Nincs semmi himi humi féláfás okosban megoldós vállalkozásom.. egy ingatlan fejlesztő cégben van részesedésem. Amiből osztalékot még egyszer sem vettünk ki. Nem vagyok benne az apám cégében, nem dolgoztam benne… bár sok dolgot intézek neki. Cserében güriztem eleget multi környezetben…anno este 10kor álltam fel a gép mellől… utána mentem le az éjjel nappali kondiba kicsit kiszellőzzön az agyam. Más repcsire kellett ülni… nem egyszerű angolok, németek, franciák keresztkérdéseire választ adni. Terveket reprezentálni… szóval jó, hogy ilyenek az újgazdagok XD Ja és van egy gázszerelői végzettségem is arra varjon gombot… mindig azt mondom gázszerelő vagyok azt hiszik viccelek XD
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi