Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nekem egy jó hete nem tetszik az egész történet .. Most az , hogy bohockodnak OTPbe nem releváns nekem. Dax is szokásos délelőtti relatíve jó kedv .. ES1 zöld na bumm láttam már utána piros nyitót is . Technikailag a legtöbb rv gatya ..
Jó ég tudja . Nemesfémeknél van még pozícióm de lehet ma azokat is zárom . Tötyi lötyi nagyon lassú . Unalmas ez a 10-12 USD per nap . Vonják ki erősen a pénzeket minden honnan . Inkább bevásárol ok fél év múlva .. csúnya vége lesz itt sok mindennek ..
Arany esetében a 4300 , ha megtartja akkor a a 4500 környéke ( vagy fölötte 100-200 -zal) elérhető. Az ezüst esetében a 64 , ha megtartja akkor a 68 környéke (vagy fölötte 2-3 -al)elérhető rövid távon( két-három hét).
Szerintem Placinak igaza van. Nehezen érthető a jelenlegi helyzet. Lehet, hogy valójában emelkedik az arany, mert nem szakad be ebben a kamatkörnyezetben.
Na ne csináld azt amit a másik topikba János.. 😀 Lehet hogy bullos lesz, de az is lehet hogy bearish és lefordupnak az indexek .😀 Na hát valamelyik bekovetkezik... Oké... Kösz, hagyom is.
kötvénypiaci volatilitás MOVE index és a makrogazdaság ezerrel ég mint a Reichstag a VIX meg úgy tesz, mintha a legnagyobb béke, és nyugalom lenne. Bazki. LoL
magas reálhozamok mellett az aranynak amely nem fizet kamatot zúgnia kellene lefele ahogy írtam, 4000 sőt 3000 alatt/ óval lejjebb kellene lennie .ilyen 10Y Bondnál. Tovább is van mondjam, meg?
Nem emlekszem, mikor lattam ilyen hektikus mozgast. Felek nagy kilenges lesz az egyik iranyba ma este es attol tarok 4000 ala. Nyakik poziban. De nem adom...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)