Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Csak kibicként, sose volt ezüstöm vagy aranyam (no talán 20éve valami ezüst ETF, de őszintén nem emlékszem már, hogy valóban tartottam vagy csak akartam): gratula a topiklakóknak, vaskos 4% mára! Egy komolyabb dipben, ha még lesz, lehet kéne ilyet is vennem, nagyon úgy néz ki, hogy csak szétverik a fiat-pénzrendszert a nyakló nélkül halmozott adósságokkal.
Én virtuális longban vagyok..😂. Rá nyitottam volna .. eddig jól állna . Valós pozijaimban ezüst súlyozottabb . De hétfőig nem tudok belenyúlni majd akkor 70 felett 😉
Nekem azt mutatja hogy az USA penzugyminiszteriumi beavatkozás a hosszú oldali kamatok letorésére a piac ignorálja.... Ezert kérdezem hogy Te mire gondolsz, mert én erre
Mindenki megtette a tétjeit . A Festő úrral hasonlóan látjuk de nekem a 4000 túl lent lenne . Nem mehet le oda mégegyszer az én cerziomban.Mivel itt tényleg el kell jutni évvégéig minimum 4800 ig .. Tavaszra ATH
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)