Szerintem a háború már egyre kevésbé befolyásol. Sőt biztos . Itt a kötvénypiac mozgat . S ha kedvenc elemzőmnek igaza lesz , Akkor a határ Trump számára a 6% -os kamat a 10 éves államkötvényeknél…. Szóval egyre szűkül a mozgástere neki és a FEDnek is .. Az a fránya adósság . Az USA gazdasága a hitelezésre épül. De ez nem hinném , hogy új neked amiket írok. Szóval hiába kellett volna kamatot emelni —> “ nem lehetett” .. szóval az infláció fenn fog ragadni …most olvasom goldman , BofA mindenki emeli az éves aranycélárat 5-6 K közé . Most vagy valóban úgy ítélik meg ; vagy pozícióba léptek.. Tele lett a net hirtelen az 5-8 K közti fejtegetésekkel . Írtam régebben olvasgatok japánokat . Egész évben sírnak hogy a jelenlegi miniszterelnök sírba teszi Japánt . Őket érinti talán a legjobban a magas olajár hatásai , amit tovább ront a jen gyengülése . Óriási a belföldi nyomás hogy adják el az összes USA kötcényt. Ezért is segített be most az USA is a japán jegybanknak . Sok orosz hírt olvasok .. 😉👍.. Én most úgy látom Irán csak papíron nyert … Az USA szépen kivárja azt az 1-1,5 éves időt amég az alternatív útvonalak vezetékek kiépülnek. .. mielőtt keményebbre veszi a figurát. Sokat olvasok róla hogy kínai műholdas technikával hogy lövik szét az USA bázisait. Itt Oroszország nem engedheti Iránt veszíteni , sem Kína mert végük.. Fontos tényező az idő faktor . Októberben Netanjahut lehet elzavarják . Novemberben Demokraták
Nyerhetnek . Putyin se bírja már évekig —-> elfoglalja ami kell neki a többit módszeresen szeflövi . Ja olvastam mostanában a fő célpont a nyugati fanacsadok , nyugati fegyvergyarak.. egyre fajobbb az USAnak .. Na de … Az USA valamennyi elnöke valamilyen szinten vitte tovább elődje külpolitikáját.. Én nem félek a további eszkalációtól. Nem engem fog érinteni.. Lesznek még meglepetések. Egyre több a nagy nevű elemző aki mind az aranyra fogad . Azon gondolkodtam Kí a előre depozta az olajat . Valószínűleg tudta, hogy felfog menni az ára 😉. Most de pozza az aranyat az ezüstöt … Ha megnézzük Kína húzóágazata inak mire is van szüksége.. a logikát érted..
Nyerhetnek . Putyin se bírja már évekig —-> elfoglalja ami kell neki a többit módszeresen szeflövi . Ja olvastam mostanában a fő célpont a nyugati fanacsadok , nyugati fegyvergyarak.. egyre fajobbb az USAnak .. Na de … Az USA valamennyi elnöke valamilyen szinten vitte tovább elődje külpolitikáját.. Én nem félek a további eszkalációtól. Nem engem fog érinteni.. Lesznek még meglepetések. Egyre több a nagy nevű elemző aki mind az aranyra fogad . Azon gondolkodtam Kí a előre depozta az olajat . Valószínűleg tudta, hogy felfog menni az ára 😉. Most de pozza az aranyat az ezüstöt … Ha megnézzük Kína húzóágazata inak mire is van szüksége.. a logikát érted..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)