Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Annyi még, hogy kedvelem a chartokat elemzéseket, néha tök jó vonalakat húzok már magamtól és megjátszva bejön, van, hogy beleragadok és újabb és újabb vonalak sem mentik meg a bukót..:) de mint mindenki a saját kárából tanul a legtöbbet, és sajnos abból is keveset. Most nekem az ezüst vonalaim felfelé mutatnak (mint mindig:), de persze ettől simán zuhanhat hétfőn 20%-ot, tudom jól, már meg sem fogok lepődni.. no de emelkedhet is! :)
Mikrobüfi vagyok, tippjátéknak gondolom, nem többnek. Ahogy látom, a profiknak sem mindig megy, valakinek bejön, valakinek nem. A nagy tapasztalt nyilatkozatra alkalmasak fele téved, másik fele meg nem téved... Illetve még az is benne van, hogy mindenkinek bejön egyszer-kétszer a jóslata, csak idő kérdése.. Utólag okos az ember, pláne ha ránéz a grafikonokra, régi hírekre, hogy pl: arany-ezüstöt 1 éve kellett volna folyamatosan venni, semmi mást.. A magyar ember meg kivált szeretni megmondani a jövőt, hogy: na látjátok és megmondtam! :)
Nem lesz Taco . Ez az ürge nem normális . Szerintem átlépte/ lépi azt a határt ahol már nem Ő irányít . Le tudja ezt Irán is zárni. Szépen támadja az Izraeli atomlétesítményeket is . Ezt már a piac fogja megoldani , nem fog összeomlani . Kamatemelést árazzák. Minden csoda 3 napig tart . Viszont ha így haladunk 3-4 éves long trend alakulhat az arányban ki..
jaja, csak én azt mondom vagy kérdeztem volna tőled, hogyha a szőke ciklon, most gondol egyet és végigszőnyegbobázza a régiót, amire az irániak szétlövik yanbut és az olajinfra egy részét, akkor már pánik lesz a piacon függetlenül attól, hogy milyen az USA infla vagy a FED kamat és mindenki belemenekül az aranyba mert az álmoskönyv szerint ilyenkor azt kell tenni. Mind1 szvsz olajjal és arannyal pénteken nem lehet mellélőni, aztán hétfőig kiderül....
Egyelőre nincs tiszta trend, úgyhogy csak ésszel, ha elfogadsz tanácsot. A tegnapi napon belüli gyengélkedés és a filléres opciók tálcán kínálták a kedvező, aszimmetrikus beszállót.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)