Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 csütörtök, 19:00
Előzmény: #41466  Nandi
Szelel szembe hugyozzak az aranyat ,igen , igazad van , ezek a tények . papírpiaci kereskedők és az algoritmikus modellek azonnal eladják a nem kamatozó eszközt, amikor a kincstárjegy hozama csábítóbbá válik. ​De nálam a  "nagy  kép" jóval árnyaltabb  s pont az általad említett anoknaliak  mutatják a strukturáliss feszültséget.
Aztán megint lehet tévedek. De 2026 van többet tévedtem mint az elmúlt 10 évben összesen , komolyan mondom ez nem vicc.:(
Nandi csütörtök, 18:38
Előzmény: #41478  ASR
Köszönöm, erős jelzés.
Kis pozival beszálltam, hátra rosszul látom. És ha igen, majd növelem.
ASR csütörtök, 18:19
Előzmény: #41470  Nandi
Én vettem, zártam némi taktikai shortot. Intézmények vásárolnak, érdemes megnézni az 5 perces chartot.
Bpali2 csütörtök, 18:17
Ja még valami . Mi lesz ha kamatemelés lesz ?… A nagyok ölébe hullanak a rekordokat döntögető vállalatok papírjai…
Bpali2 csütörtök, 18:14
Nem értitek a lényeget . Ha a huszik zárják le Kína elől a szuezi csatornát .. az nem az USA… a Lloyds öt London meg kereshet megint . A konténer ezek estek majd agyon keresték magukat .. most újra drágul a szállítás ..
Bpali2 csütörtök, 18:12
Előzmény: #41474  Bpali2
Ha azt nézed USA időben alig esett az ár.. itt az EU  dobálta legjobban ész nékül . Köszöni a blackrock..😂
Bpali2 csütörtök, 18:09
Előzmény: #41470  Nandi
Nyugalom. Ezt már igen komoly játékosok veszik . Azok már ciklusokban gondolkodnak . Ez a mai kis tömeg hiszti ?…láttam már Trump alatt jó pár ilyet ..  Ezt tényleg a kis amatőr büffencsek szórják nagyrészt . Persze 1-2 short körre beszállnak a nagyobbak is … de… meg amit a múltkor írtam Placinak az is működik a Kelettel kapcsolatban .. igen néha elolvasom pomperéket is . De Ők sokszor az aznapi történésekből vonnak le hosszabb távú következtetéseket . Ami felesleges egy ilyen gyorsan változó piacon . Napi szinten változik a headline . A sok elemző. Maradjunk annyiban a nagy fém guruk longra tettek . De az az ő dolguk .. mondtam már a kamatok nem mehetnek az egekbe mert az adósság megöli az államot … az olaj tartósan nem valoszînu hogy drága marad . Mint láttuk is . Ha igen akkor az infláció felzabálja a kamatokat . Nézd meg a 70-és éveket mi történt . Minél többet bohockodnak annál jobban előtérbe kerülnek a nemesfémek . Ez az iráni eszkaláció is már üzenet Kínának hogy drágul az árúja . Nyugodj meg lesz válasz ami fájni fog … 
Nandi csütörtök, 18:00
Előzmény: #41471  keeper
Azt mondom, hogy a háború az olajár--> infláció--> FED kamatemelés láncon keresztül üti meg az aranyat (ezüstöt). Ha a FED emelés valószínűsége csökken, akkor ugrik majd az arany is. 
A jegybanki vásárlások nem tornásszák az egekbe, az USDJPY szint okozhat még problémákat, ha kiüti a carry-t. 
4K alatt volt látható érdeklődés, ennyi pozitívum valóban van, de ebből én nem vonnék le erős longos következtetést JELENLEG. Van aki mást lát és alálát a felszínnek. 
De itt most még sávos dagonya, hintáztatás, beszűkült háromszög, letörési esélyek. 
Ripple-Rónai
Ripple-Rónai csütörtök, 17:52
Előző tűzszünet (MOU) bejelentése után 2 héten belül esett 10%-ot.
Akár megisméglődhet.
keeper csütörtök, 17:35
Van egy elméletem, ugye, amikor februárban elindult az iráni cirkusz, az arany hirtelen el is taknyolt és ez a minta ismétlődik hónapok óta (perssze kisebb mértékben), konfliktuskor esik, béke reményében emelkedik, de mi van akkor ha most olyan szintre emelik a konfliktust (szerintem jelentős esély van rá), hogy ez nem így lesz. Vagy azt mondod, hogy még így is esni fog meg akkor belemenkül mindenki az USA olajos cégekbe, mert azoknál kristálytisztán látszik, hogy óriási profit lesz?
Nandi csütörtök, 17:33
Előzmény: #41469  Bpali2
Lassan elfogynak a lelkes longosok?
Bpali2 csütörtök, 15:15
Meg álmodni 3 Król.. ilyenkor shortot venni .. csak aztán jön az élet😂😂😂
Bpali2 csütörtök, 15:09
Előzmény: #41467  Bpali2
Lehet venni ..😉
Bpali2 csütörtök, 15:07
Megy a hintáztatás…
Nandi csütörtök, 15:03
Előzmény: #41465  Placi82
DXY emelkedik, olaj +5%, 10Y már 4,7% felett... nekem nehéz ebbe arany up-ot belelátni, de van akinek ez könnyen megy... hacsak ki nem tör hirtelen a tűzszünet megint. 
Lehet az új kör 4K alól indul megint, afenetuggya. Egyelőre nem kell sietni sehova.
Placi82 csütörtök, 14:59
Előzmény: #41463  Nandi
Pedig most éppen visszadja a tegnapi emelkedést... 
Placi82 csütörtök, 14:17
Előzmény: #41448  ASR
Nem mondod. :)!
Szentül meg voltam győződve, hogy Te ezust kanállal a szádba születtél, tipikusan jó, értelmiségi, vagy elit családba!!
Nandi csütörtök, 14:00
Előzmény: #41462  Nandi
Pomperj már jósolt, így a dolog eldőlt.
Nandi csütörtök, 13:53
Előzmény: #41461  Bpali2
1. Nem vagyok shortkirály
2. Nem látok Pali módra a jövőbe
3. Jósolni nagyon nehéz, különösen a jövőre vonatkoztatva
Szóval fogalmam sincs. Annyi látszik jelenleg 4K alatt van/volt érdeklődés. Meglátjuk teszteli e újra. Sokan erre számíthatnak az eddigiek alapján, szóval a tippem talán nem megyünk le addig. 
Bpali2 csütörtök, 13:47
Na Nándor meddig esünk ha esünk Te mint shortkirály.👀

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek