Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Neked inkább rossz érzés lesz ha nem csapják agyon . Nekem pozitív meglepetés . Meg röhelyes is 😂. Annyira temetitek .. Long szempontból sem kell túlzgulni a fémeket . Kivárás van . Aki unatkozik mehet/ett egy shortkört az alappakk mellett..CBK előbb utóbb csak átüti a 40-et .
Ráadásul ma opció lejárat, meg hosszú 7vége... ilyenkor sokan inkább kilépnek. szóval nem ma kezdődik a nagy menetlés. Boldogság lesz, ha nem csapják agyon. jövő héten meg jöhet a másképplátók megdicsőülése. :-)
70 felett pápá lett most várom, hogy letolják-e megint mindenáron nem kell poziba lépni (Addigis szépen termelnek az OTP, Matáv, Nyomda, CBK, CARR swing tradek)
-Private Banking friss:-Ezüst.-A 62,5-ös szintről némi visszapattanást látni, de a fő csökkenő trend töréséhez ez még nem elég. Kissé túladott is volt, így csak korrekcióról beszélhetünk. A 75 már ellenállás, amíg a fő csökkenő trend alatt van, addig a long oldalra állni csak rövid távú spekulációra lehet alkalmas. A 62,5 alatt az 50-es szint is képben van még, ez lehet egy nagyon erős támasz majd. A piros csökkenő trendvonal törése nélkül nem valószínű, hogy meghatározó változás jöhetne. Ellenállások: 87,5; 93,75;100; 106,25. Támaszok: 62,5; 59,38; 50.
Nem egy napból gondolom, amit gondolok. Magasabb infláció, magasabb várható kamatpálya, erősebb DXY. Ez mind nem támogató. Jegybanki vásárlások támogató, de nem ármeghatározó. Azok zsákolnak 3800 meg 4500-on is. Nem spekulálnak. Nekem ebből továbbra is nagyon nehéz optimista álláspontot összerakni a közeljövőre. Az igaz, hogy a Placi féle pénzügyi realitás majd érkezik, de addig erősen kérdéses a jövő. Szóval nekem ez erőteljesen lefele rövid-középtávon. Jó esetben oldalazás. Ha 5-6 munkanapon belül (jövő péntek) eléri a jelzett 4550-et, nyilvánosan megkövetem Placit. Akkor ő olyat lát amit én lehet sohasem.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)