Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Minden csoda egy napig tart . Csökkenteni nem lehetett . Ha emel esúnk , ha nem emel esünk . Beszél előre valamiről ami valószínűleg nem történik meg vagy simán “ belefér” 1 emelés mondjuk. Pénteken meg ha aláírnak rakéta is lehet . Színház .. ja ha csökkentett volna lehet akkor is esünk mert Trump bábja 😉
Na betöltötte mind a kettő azt a rést erre vártam. Innentől lesz érdekes. Ha nem húzzák őket vissza zárásra és nem lesz kanóc , akkor mehet mind a kettő dupla aljra, aztán ha az leszakad akkor jön a
Vagy nyúl a hurokban. Majd utólag elmondom miért. De már 2 éve ide beirtam. Volt itt valami valíz vagy kicsoda és annak írtam . És most bizony az közeleg a FED nek 😉. Kamatot nem emeljenek, és mit érdekel. Majd a piac eldinti mennyin veszi a 10,20, 30 Y kötvényeket..... Szóval nem izgulok. Lehet hogy lesz turbulencia de az irány fel. A nagytőke akarata az Iráni háborúban totálisan elnezem. De most már az is irrevelens a jelen pillanatban. És a jövőben is.... Mar.miden megy a maga útján. Alea iacta est
Nem egészen . Azt jelenti hogy egyből nem fog se az egekbe menni , se nem dobálják ingyen . Daytradek mozgatják . A többség vár a FEDre aszerint pozícionálja magát.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)