Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jön egy szár. munkanélküliség mutato meg egy USA gazdasag belassul. És aFED kamatot vágást helyez kilátásba és a gyertyákat abban pillanatban fel lehet dugni.... A pirosat is meg a kéket is😉😉
Igen a lépcsőn megy fel és lifttel jön le ... csak ez néha lifttel megy fel is. Gratula ilyen a tőzsdet ... valakinek veszíteni kell hogy valaki nyerni tudjon. Ha Én elmondom mennyit kerestem a shorton és mennyit longon. ... longon többet.
Sziasztok ! Február végén kezdtem az aranyat shortolni, ha már lemaradtam a nagy menetelésröl. Minden kitörést shortoltam 5000 felett. Kb. 30 pozícióm volt mind lefelé. Minden tiszteletem a tietek! Elképesztő mennyi információt össze tudtok szedni. A fundához lövésem sincs. Amúgy is full amatőr vagyok. A technikai részét meg nem nagyon kedvelitek,ahogy olvasgattam. De, ha mégis ránéztek a havi chartra, több mint egy éve rakja a zóld gyertyákat és még egy rsi-t is odaszúrtok, akkor látszik, hogy nem volt már hova menni. Én úgy voltam vele, hogy a márciusi gyertya biztosan piros lesz. És megkockáztatom, hogy az áprilisi is.
Commodities down . Hónapokig tarthat miután indulna a rakéta … Miners ugyanúgy ciklikusan mozognak . Szóval ez nem pár napos történet lesz . Nem biztos hogy sietni kell itt venni bármit is . Pozikat meg még mindig nem árt fedezni … Az esés is olyan Zig-zagos mint emelkedés..uff
En egyszeruen megoldom, nem erdekel, hogy mit csinal az NDX. Legalabb is addig nem, ameddig poziciom nincs. Igy anelkul, mint egy informacios pontot hasznalom. Azt gondolom, hogy azert nem esik nagyot, mert az AI trade eletben van es azt gondolja a piac, hogy lehet akarmilyen olajvalsag, az AI van, lesz es fejlodik. Ez is egy resze a teljes kepnek, aki miatt azt gondolom, hogy az ezust/rez itt marad ezen a kornyeken. Szerintem ha recesszio is jon, ezekre megmarad a kereslet, a kinalat meg mindig nem novekszik. Sot, ha beszakad ezeknek az ara, meg lehet annyi uj kinalat sem erkezik majd a piacra, mint varhato. Viszont itt lebeg a levegoben, hogy akkora valsag lesz, hogy a teljes AI infrastruktura becsodol. Ezt 1% eselyre teszem kb. Az USA es kinai hadseregnek matol meg nagyobb szuksege lesz a szamitasi kapacitasra. A dronok, a raketak, repulok, hajok, a katonak, mind AI tamogatassal vannak/lesznek. Ha lenne idom, ami most nincs, atneznem az ezust, arany, rez, uran, gaz es olaj banyaszokat/termeloket. Ebben a sorrendben.
Nemrég ugye tele volt minden hírhajhász oldal meg hírlevél, hogy történelmi gap van az ezüst lejáró kontraktusok meg a fizikai készlet között és jujj mi lesz márciusban, felrobban az ár, stb.. Mi lett? Semmi. vagy inkább bukóforduló. Az ellenkezője. Az etf-ből kiáramló készlet fedezi az igényeket, leasing rate a padlón. Ha a békegalamb összedönti a világgazdaságot, még ennyi fém se kell. Na most ezek a megmondók, miután beültettek sok-sok kisembert a hintába jóval 100 felett, kussolnak. Mindig így megy ez. A kérdés az, hogy Kína mikor kezdi újra a zsákolást és honnan lehet ezt sejteni.........
iPhone Google Gboard-al vagy mi a neve google billentyűzet ... ha sokszor válaszolsz ugyan azt megtanulja, csak nyomkodni kell a szavakat. Írod hogy - Köszönöm -> már dobja a következőt amit szoktál írni ... :-) Persze az enyém is sz@r az ujjlenyomat olvasó elromlott egy akkumulátor csere alkalmával ... komplett kijelzővel lehetne cserélni ... na annyira nem megy jól a tőzsde :-) :-)
Nem. Honor. Ezt vettem mert, havonta fogyasztok 1 telefont. Leejtem, gyerek kiveri a kezemből, es mindig úgy esik hogy sarka bereped. Vagy Kavicsra esik és a fólia se védi,kocsi tetején hagyom🤣És már veszek 130.000 telefont leesik bepokhalosodik, osszetoruk és veszek újat. Jobb mintha 560.000 Ft os készülékkel csinálnám ezt. Már meguntam Ui. Mrsomm jól tetted hogy eladtad azt a szar Lac-t kihigitanak a gecibe mire termelni kezd. Tipikus amcsi módi...
MrSomm úgy látom nem volt a nagybani piacon. Láthatta volna hogy nem a termelő jár jól hanem a kereskedő. De ugyanígy ki keres többet ? A szakoktató vagy a végzett szakember ?..👀🎃
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)