Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 péntek, 15:15
Előzmény: #39518  Roller
Jön egy szár. munkanélküliség mutato meg egy USA  gazdasag belassul. És aFED kamatot vágást helyez kilátásba és a gyertyákat abban pillanatban  fel lehet dugni.... A pirosat is meg a kéket is😉😉
randomly péntek, 14:53
Előzmény: #39518  Roller
Igen a lépcsőn megy fel és lifttel jön le ... csak ez néha lifttel megy fel is. Gratula ilyen a tőzsdet ... valakinek veszíteni kell hogy valaki nyerni tudjon. Ha Én elmondom mennyit kerestem a shorton és mennyit longon. ... longon többet.
Roller péntek, 14:42
Sziasztok ! Február végén kezdtem az aranyat shortolni, ha már lemaradtam a nagy menetelésröl. Minden kitörést shortoltam 5000 felett. Kb. 30 pozícióm volt mind lefelé.
 Minden tiszteletem a tietek! Elképesztő mennyi információt össze tudtok szedni. 
A fundához lövésem sincs. Amúgy is full amatőr vagyok.
 A technikai részét meg nem nagyon kedvelitek,ahogy olvasgattam. De, ha mégis  ránéztek a havi chartra, több mint egy éve rakja a zóld gyertyákat és még egy rsi-t is odaszúrtok, akkor látszik, hogy nem volt már hova menni. Én úgy voltam vele, hogy  a márciusi gyertya biztosan piros lesz. És megkockáztatom, hogy az áprilisi is.
MrSomm péntek, 14:33
Előzmény: #39516  Placi82
5000$ +/-200
80$ +/- 10$
Placi82 péntek, 13:48
Előzmény: #39508  MrSomm
Hova várod az aranyat és az ezüstöt marcius végére? 
Placi82 péntek, 13:47
Előzmény: #39514  Bpali2
Nyugi én 2026 február közepétől  én kb  mindent beneztem
Bpali2 péntek, 12:02
Tartom hogy ezüstöt nem verték be eléggé ahogy vártam volna ..😳. Valamit elnéztem?..
Bpali2 péntek, 11:52
ES1 -0,44 % , ma cece ill msci súlyozás . Plusz Izrael fiai akcióban 👀 
Bpali2 péntek, 11:49
Előzmény: #39511  Bpali2
Commodities down . Hónapokig tarthat miután indulna a rakéta … Miners ugyanúgy ciklikusan mozognak . Szóval ez nem pár napos történet lesz . Nem biztos hogy sietni kell itt venni bármit is . Pozikat meg még mindig nem árt fedezni … Az esés is olyan Zig-zagos mint emelkedés..uff
Bpali2 péntek, 11:45
Előzmény: #39510  Bpali2
Energia emelkedik- infláció emelkedik- FED magasabb kamatpályánb, kötvényhozamok emelkednek —/szarany lefelé 👀😳🎃
Bpali2 péntek, 11:43
Azért érdemes megnézni 2022-Ben mi történt hasonló esetben..
MrSomm péntek, 11:35
Előzmény: #39508  MrSomm
Szoval igazabol erdekel, de nem idegesit. Talan ez jobb megfogalmazas
MrSomm péntek, 11:34
Előzmény: #39499  Placi82
En egyszeruen megoldom, nem erdekel, hogy mit csinal az NDX. Legalabb is addig nem, ameddig poziciom nincs. Igy anelkul, mint egy informacios pontot hasznalom. 
Azt gondolom, hogy azert nem esik nagyot, mert az AI trade eletben van es azt gondolja a piac, hogy lehet akarmilyen olajvalsag, az AI van, lesz es fejlodik. Ez is egy resze a teljes kepnek, aki miatt azt gondolom, hogy az ezust/rez itt marad ezen a kornyeken. Szerintem ha recesszio is jon, ezekre megmarad a kereslet, a kinalat meg mindig nem novekszik. Sot, ha beszakad ezeknek az ara, meg lehet annyi uj kinalat sem erkezik majd a piacra, mint varhato.
Viszont itt lebeg a levegoben, hogy akkora valsag lesz, hogy a teljes AI infrastruktura becsodol. Ezt 1% eselyre teszem kb. 
Az USA es kinai hadseregnek matol meg nagyobb szuksege lesz a szamitasi kapacitasra. A dronok, a raketak, repulok, hajok, a katonak, mind AI tamogatassal vannak/lesznek. 
Ha lenne idom, ami most nincs, atneznem az ezust, arany, rez, uran, gaz es olaj banyaszokat/termeloket. Ebben a sorrendben.
TElek péntek, 11:13
Előzmény: #39506  Nandi
Szerintem Kína most inkább azzal foglalkozik, hogy viszonylag olcsóbban tudjon olajat venni.
Nandi péntek, 09:41
Nemrég ugye tele volt minden hírhajhász oldal meg hírlevél, hogy történelmi gap van az ezüst lejáró kontraktusok meg a fizikai készlet között és jujj mi lesz márciusban, felrobban az ár, stb.. Mi lett? Semmi. vagy inkább bukóforduló. Az ellenkezője.
Az etf-ből kiáramló készlet fedezi az igényeket, leasing rate a padlón. Ha a békegalamb összedönti a világgazdaságot, még ennyi fém se kell.
Na most ezek a megmondók, miután beültettek sok-sok kisembert a hintába jóval 100 felett, kussolnak. 
Mindig így megy ez.
A kérdés az, hogy Kína mikor kezdi újra a zsákolást és honnan lehet ezt sejteni.........
randomly péntek, 09:27
Előzmény: #39503  Bpali2
iPhone Google Gboard-al vagy mi a neve google billentyűzet ... ha sokszor válaszolsz ugyan azt megtanulja, csak nyomkodni kell a szavakat. Írod hogy - Köszönöm -> már dobja a következőt amit szoktál írni ... :-) Persze az enyém is sz@r az ujjlenyomat olvasó elromlott egy akkumulátor csere alkalmával ... komplett kijelzővel lehetne cserélni ... na annyira nem megy jól a tőzsde :-) :-) 
Placi82 péntek, 09:17
Előzmény: #39503  Bpali2
Nem. Honor. Ezt vettem mert, havonta fogyasztok 1 telefont. Leejtem, gyerek kiveri a kezemből,  es mindig úgy esik hogy sarka bereped. Vagy Kavicsra esik és a fólia se védi,kocsi tetején hagyom🤣És már veszek 130.000 telefont leesik bepokhalosodik, osszetoruk és veszek újat.
Jobb  mintha 560.000 Ft os készülékkel  csinálnám ezt.  Már meguntam 
Ui. Mrsomm jól tetted hogy eladtad azt a szar Lac-t  kihigitanak a gecibe mire termelni kezd. Tipikus amcsi módi... 
Bpali2 péntek, 09:02
Gondolom iphone
Placi82 péntek, 08:47
Faszom ebben a szar telefonba mindent at ír, és nincs időm ellenőrizni mit írok. Bocsi gyerekek. 
Bpali2 péntek, 08:44
MrSomm úgy látom nem volt a nagybani piacon. Láthatta volna hogy nem a termelő jár jól hanem a kereskedő. De ugyanígy ki keres többet ? A szakoktató vagy a végzett szakember ?..👀🎃

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek