Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én is vaciláltam. Ki be léptem kis pozival ; aztán ahogy írtam bereszkíroztam mert Amerika nem kezdett beesni . Most megkérdezné valaki mire tippelek hosszabb távra : éves alapon 50 USD is képbe . Oké láttam a chartot én is ; minek kell(ene?) most következnie .Korrelció jönne mielőtt az 57 USD … Még hosszabb mondjuk 2 éves távon 80 USD a “ tippem”… WTI - t valamiért nem merem megjátszani mostanában. Inkább gáz vétel. A MOL-t Bezével ellentétben én úgy játszom hogy Felét realizáltam .. Másik felét évvégéig szeretném minimum tartani ..
Hát igen, kár volt eladni az ezüstből, de szerencsére eddig a WTIOTS is hozott 6%-ot amit vettem belőle. TL040 10% a TL025 4,66% szóval nem ... a kútba csak mellé azt belepiszkáltuk. :-) Olaj korrekcióba biztos voltam az ezüst emelkedést hitetlenkedve nézem :-)
Visszanéztem a kommentjeit én nem találtam személyeskedést bennük. Nem tudom melyik miatt függesztették fel. Sok gonosz van az biztos nem értik a rajzot, bukóban ülnek és ha lefele is mersz vázolni rögtön beléd kötnek. Vissza fog térni ebben biztos vagyok, hogy mikor arról fogalmam sincs. Szerdán már otthon leszek és majd jól telerajzolgatom a topikokat, aztàn majd csak jön és kijavít! :) Addig is kitartás !
Ne is mond, végig a short lehetőséget figyeltem, végül nem vettem Longot nem mertem nyitni ilyen magas RSI mellett, de most ha lenne biztonságos short certi akkor bevásárolnék belőle.
Ff. szavai ,ha a 100%-ot eléri, innen minden forint ajándék,120% környékén meg fordulni szokott. Csak óvatosan innentől, talán jobb ilyenkor már nem piszkálni.
Rá se nézek már … hétfő reggelig . Most lekötött a MOL . Vettem TL 75 - öt . Bent hagytam úgy hogy leírtam elvoselhető veszteségnek . Erre ma szerencsém volt . Vagy mégsem? . Minjárt eszembe jutott a Mester : a TA előre jelez dolgokat .. Orbitális össze-vissza visítozik meg Jocek hogy 2350 lesz … egyből hiszti . papa leírta - vétel de hagy pénzt 2540-re is ha kell .. Ezeket mindig megjegyzem . Mester ha Te is olvasod : mondtam már ne foglalkozz faxokkal . Nem tudom kivel akadtál megin össze . Persze leszarod ..😂Kösz a tanítást . Bocs Random a kitérőért..
Úgy voltam vele .. esik 0,5 USD-t legrosszabb esetben hétfő hajnalban…vagy ha többet akkor jó lesz hosszúra. De ma USA úgyis emeli , mi van ha megtartja ? … 👀Ez volt a logika ..
Én még tegnap is adtam és vettem vissza . Na ma nem sikerült olcsobban visszavenni . Drágábban még nem tettem ... Így most ez bukó ... Szerencsére csak a pozíció max 20% lett eladva ...
Ez így nem kóser. Sokan figyelik a rajzokat, és nagy téteket tesznek. Most az tetszik valakinek, hogy magukra vannak hagyva hetekre? Nincs olyan fergeteges forgalom a BÉT-en, hogy ez ne hiányozzon főként a kispapírokban. Most nem magamról beszélek, épp nincs sok pozim itthon, de azért tudom, nagyon sokan számítanak rá.
A régi ellentét a.klub tagokkal, egy gyenge megjegyzés az oka.Egy felnőtt nem is foglalkozott volna vele, de az érintett nem bírja elviselni az igazságot.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)