Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Gajra vágták a ts ezustcertit amivel lehetett volna keresni de olyan hirten fordult az arannyal hogy esélysem volt kiszállni nyereséggel.. Falhozvágták a ts 31et de nem volt tellitve volt aki hatszor ki benszállt mert mindig hirtelen fordult.. Most aztán hónapokig nemvezet be az erste ezust ts certit igyhát nézhetjuk a le korrekciot??
Molhoz mit szólsz? Lassan hetesen is túladott. Már lassan piszkálási szinthez ér, egy felkorrekciót meg kéne játszani. Vagy a Molly inkább Bakter asztala? ;)
Ó a mai záróval már jól nézek ki egyébként, innen minden forint már profit. Ha elmegy a résig az nekem zsíros pénzecske :) onnan szakadhat a francba addig kitárazok :D
fellélegezni csak ~37 felett lehet! Tegnap elértük a kék madarat és felpattant! Ezt már ismerjük, sokszor ezt csinálja ta-ban! A veszélyes viszont a piros madár, ez méri e lefelé trendet! Jelenlegi C szakasz, már az A alatt van, tehát akár jó is lehet! A baj, hogy ez órás idősíkon rajzolódik ki csak és naposon még lehetnek meglepetések! Első szint az emelkedésben 33.6 nál kezdődik. A résből/nél meg könnyen lehet még a B' is, vagy akár alatta! Nincs még újra tervezés! Meglátjuk mit hoz a funda!
https://ibb.co/CKn9rZhV Ha innen is lefordul mostmár a kardomba dőlök tényleg!! Hetes gyertyája már 🔨, persze messze még a hétvége. Holnap kéne egy ugyanekkora zöld azzal már boldog lennék a hétre :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)