Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nálam 33,58 volt egy szint, de úgy nézem, hogy ff ábráján is 33,617-nél felfelé nyíl van. Vagy ezt rosszul értelmezem? Ha korrigál vissza, akkor vajon meddig?
Nem egyszerű .Elvileg el kell mennie a résig .. Illetve 33,5 volt a vízválasztó hogy tovább megy.., szóval tovább kellene mennie . Ma is még feljebb , ha visszakorrigál is majd . Céláraikból szerint meg főleg . Megvárom USA -t hátha ad egy löketet..
én nem mondtam, hogy nem trédelek! Certi-ről volt szó, azzal nem foglalkozom. Megkértek, hogy nézzek rá az ezüstre és azért teszek fel chartokat! Van mikor naponta többet, csak nem linkelem ide. Az egyik long, a másik shortra játszik, én meg felvázoltam, hogy mi az ábra! Ők eldöntik a többit. Van több ilyen elemzett chartom is, amiben nem kereskedem. Csak részvény van nálam. A daytrade már kevesebb, inkább swing, de vannak befektetésre vásárolt nagyobb tételek is.
Valiznál és nálad sem értettem hogy mitől féltettek?… Ki se tudnak ütni ha jó certibe vagy ..Azzal is tisztába kell lenni hogy még 30 dollárnál 30 cent már nagy távolság 40 nél már 0,5 USd sem az . 100 Dollárnál meg napi 5 dolláros sávon belül is lazán mozoghat anélkül hogy biztos irányunk lenne ..
A napizás nem azt jelenti hogy minden nap kötelező kereskedni . Illetve azt is lehet előre tervezni . Emlékezz Neddenre . Tudta milyen esemény várható, ez valószínű milyen reakciót vált ki a piacon , de ! Mindig írta - a nagy volatilitás veszéllyes . Amég a piac csapong , meg nem nyugszik - nem lépünk be . Ha belépünk van tervünk hogy stoppot használunk vagy hagyjuk a pozitív hosszabb távra ..
Igen. De gondolom egy páran az eladás után lecsukják a gépet és vissza se jönnek ... No Én nem , éreztem hogy ez korrigálni fog ... De ugye minden piros volt, ami nekem van, így inkább ezt elengedtem.
Pedig a napi/heti technikai elemzéshez a certi meg napizás illene. Mondd hogy inkább hosszútávú befektető vagy, mint én! De hetente teszel be rövid charot ide.Minek? Te nem kereskedsz rövid távon, ,
Nyugodtan tartsd fenn a tévedés jogát! :)) A Mama nem tudja, hogy mekkora a tőzsdei számlám és ez így van jól. Sosem volt ez a számla konyhapénz! Sőt, sosem veszek ki belőle, legfeljebb az adóját befizetni, de legtöbbször az is másik számláról megy! Nem certizek és nem is certiztem soha, de ezt is írtam már! Összegezve, semmire nem emlékszel jól..:)
Ebéd után kerültem gép közelbe, és nyugisnak látszott a nap további része. farkasfu postját olvasva, nyitottam TS030-at 12:49 és 12:56 de csak el kellett mennem a géptől ... visszaérve 14:35-kor gyors piaci áron eladás az összes darab ... szép nagy mínusszal mikor visszaértem a géphez, 5 perces felbontásban függőleges vonal ... na mondom szép. Na de 14:41-re megszületett az újabb döntés visszavétel a teljes mennyiség ... hogy DayTrade-nek számolják a költséget ... aprópénz de Én ilyen vagyok :-) ... pár perc EUR/HUF variálás ... vissza ezüst. 15:43, 15:47 vissza vettem a két első csomagot is hogy meglegyen a daytrade azokra is ... eltelt egy óra és megszületett a döntés, hogy hétvégére nem maradnak velem 16:47, 16:48 eladva két kis csomag ... majd 16:58:38-kor a nagyobb 50% csomag is ... összességében ez így vállalható lett de nem sokon múlott :-) https://ibb.co/RG5W0ptC
Szerintem napi szinten forexezeztél/cetiztél a saját vonalaid alapján és a Mama már nem engedi, mert kevesebbet hozott a konyhapénzbe, mint amit elvitt a folyamatos idegeskedéssel. De a tévedés jogát fenntartom. Mindenre nem emlékezhetek.
Igen ez így van . Tudtuk de fel se fogtuk. Most nem szabad ugyanazt a hibát elkövetni. Az ezüst előtt szép jövő áll . Most a gáznál is sikerült eddig elkapnom az alját , s végre használható certiket is kaptunk. CBK TL 55 nagyon védett, azt nagyon nagy eséllyel nem ütik ki . Nekem most kevés TL58 am van , de szerintem az tényleg nagyon veszélyes . Figyelembe véve , hogy simán nyitottunk már -1 Eurós gappel… Viszont most ez egy remek lehetőség olcsón beszállni . ATH-t várok még idén… Hétfőn levált ok 57be ..
A topik létrejötte annak a hozadéka, hogy kb. 2 évvel ezelőtt a Richter topikban állandóan ezüstöztem, és LoL ezen felbátorodva létrehozta. A jó befektetés tényleg az lett volna, ha akkor, tavaly év elején beleveszünk , és rá se nézünk. Mindenféle elemzés szerint már akkor eljött a fémek kora, de azért az teljesen elképesztő, ami itt történt és történik. A topik létrejötte elindította a nagy rallyt, 22$-ról elmentünk gyakorlatilag 42$-ig. Tudtam, csak nem sejtettem, mondaná Franco Provolone. Rajzoltuk a nagy csészéket, meg bögréket, és szép lassan valósággá válik. Cbk tl55 van. Elég messze a KO, remélem nem játszik a tűzzel és nem megy már 30 alá se.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)