Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az elmúlt két napi ámokfutásod simán megér egy kitiltást innen... szerintem ez egy nyilvános fórum, ahol nem csak a te véleményednek van helye... de nyugodtan csinálhatsz saját topikot, te moderálod. Na, ott majd csak az lesz, ami neked belefér.
Valiz úgyudom nem a babàjàval foglalkozik hanem "a sajàt bajàval ahogy Columbo hadnagy írja" Valiz úgy tudom mint èns beragadt nagy pènzzel a Ricsibe ès azt figyeli màr egèsz nyàron ezèrt nem èr rá ittlenni nàlunk az ezüstben és nincs kedve napi elemzèsejetsem ide feltölteni nerthàt azèrt amikor Ricsibe beragadunk az azèrt be kell vallani ''idegesitö az elemzök 13-14 000ft is cèlàràval együtt"Mert nemtudunk pènzt csinàlni ha a Ricsibe ragadtunk sajnos
Nevreménykedj mert kurvára nem lesz ez 30,4 se itt az alja tetszik nem tetszik itt szórakozik x napot … Ha imádó meghallgatta tál talán 31,6 ön talán kapsz 😂
Commerz 7. Napja piros. Figyelnek rá hogy egy pillanatra se legyen zöld. Ha felnézne ráöntenek. Otp is szokott ilyen 7 napos piros időszakokat visszanézhető utána mi szokott jönni. Olyan ez mint amikor a préda halottnak tetteti magát. Amint elsomfordál a ragadozó, hirtelen felpattan.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)