Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ennek kb semmi köze a cbk-hoz .. Viszont ha az Nvidia jót jelent vége itt a bohóckodásnak . Vagyis nyitóba vagy leteszik egyből vagy ennyi volt az akció .
OFF miért nincs nekem több AI részvényem ... CBK hír németül ügye teli fo..va az oldal mindennel ... és a google/gemini. Nem teljesen értem, mi történt. Te érted? http://www.boerse-frankfurt.de/news/EQS-Stimmrechte-Deutsche-Bank-AG-deutsch-278dbdfa-2260-450c-a59d-e5586c0af199/ A boerse-frankfurt.de-n található hír a Deutsche Bank AG szavazati jogokról szóló bejelentése. A közzététel szerint a The Capital Group Companies, Inc. nevű cég szavazati joga a Deutsche Bank AG-ban 5,06%-ról 4,94%-ra csökkent, ami azt jelenti, hogy a részesedésük a bankban a korábbihoz képest némileg visszaesett.
Közben megértettem Ff 30,4 -t , ja elvileg lehet - elnéztem , de függetlenül attól , akkor sem mehet szerintem 31,6 alá . Kb ez a 32,8 itt vége kellene lennie szerintem is ..
Commerz már csak egy erőlködés lenyomás. Pont az ezüstnél láttunk hasonlókat, hozzáedződtünk. A rosszul megválasztott tőkeáttételű pozik kényszerzárásait tudják felszippantani a robotjukkal. Közben a shortjuk is egyre nagyobb pluszban. Szemét játék. De biztonságos certiben túlélhető. Ha eleget nyertek a shorton és eleget felszippantottak akkor fordulhat
Hát jólenne amikor tudod betenni megköszönnèm eès szerintem a többi ezüstös forumozóis megköszönnè!! Tudom nem egyszerü nekedse mert te is figyeled a kicsi ricsit merthàtteis nagy pènzttettèl rà eshàt egèsz nyàron nem tudtam ènse jó nyeröbe kijönni belöle mert ènis nagypezt tettem a kicsi ricsire eshàt màr azóta kiszàlltan baszaltam belöle eshàt kismizgàsi nyeröveis megelègszek a kicsitöl most nem vàrok sokat mert mindig ütik le a rucsut èsmàr unom mert fàrasztó volt ezèrt nyàron belole èsmàr tartok tolle . Màr visszaszàlniis megondolondo deazèrt csak beszàllok mert màr megint a 10500as szintén van Közbe azèrt làtom teis az ezöstbol cbk ből csinàlsz pènzt merthàt ebbõl jobban lehet mint a kicsi ricsibol.. Azèrt amikor tudod kèrlek tedd be az elemzéseket olyan jó volt hogy mindig betéttel..
Pedig egy lentebb vétellel nagyobbat szakíthatsz. Most van 33.3 ért is. Mehet még lejjebb a 28as korrekció mintájára. És akkor két hétig ott is hagyják hogy gyűjthessen nekik a robot. Ha megvan a mennyiség újra elengedik. Otp nél is voltak ilyen körök főleg tavaly sokszor. Aranynál sem kizárt hogy ilyesmi van 3400 as szinten hónapok óta. Meg hát az ominózus opusban 580as sávban 3 hónapja. Stb
:-) Igen Én elszúróm biztosan, mert nem jó helyre húzom az emelkedés kezdetét ... :-) Szerencsére tegnap nem kaptam CBK-t így most vidám vagyok. a KP bekészítve, ha innen megyünk egy kicsit fel akkor CBK tulaj leszek ... 34-nél állók most eben a pillanatban, ha nem megyünk addig fel akkor még várok.
Az esést az indikátorok a dupla csúcs már jelezték, ahogy én is szóltam, hogy veszélyes szint már. 10-nél 9-s... Technikailag itt volt az ideje, hogy pontosan mikor szakad a cérna, ilyenkor nagyon kell figyelni... hmm Majd megy tovább fel, ha nem jön közbe valami Trumpi baromság...:)))
Nem gazemberek, sokan ezt csinálják. Többek között Én is. Van aki megveszi az esést szépen lefelé, és bízik benne hogy majd megy feljebb mint ahol vette. És van aki még shortot is nyit a lefelé menetben. Persze bank papírra az utóbbi 3-4 évben shortot nyitni majdhogynem biztos bukó :-) szóval mi is gazemberek vagyunk, ... az olaj az már emelkedhetne mert kezd már sok lenni a számlán :-)
Nem tudom. Csak azt hogy hosszú ideje figyelem napi szinten s oda szerintem : “ nem mehet már vissza “ . Szerintem 40 fölé kellett volna alapból mennie . Meg is lett volna ha nem nyúlnak bele kamu elemzésekkel . Most az a kérdés hogy igazam lesz - e és bevásároltak aztán húzzák az én logikám szerinti helyére . Vagy az lesz amit nálad a TA megkíván ..
ha nem megy le, azzal csak az a baj, hogy a korrekció még nem volt meg, pedig elment a 161.8%-ig! Honnan indul akkor a korrekció? hmm Továbbra is rezegni fog a léc?! :)) ...csak megjegyzem, az előző korrekció ~61.8%-s volt!!!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)