Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Amúgy nem is néztem meg chartot. Tudod mikor hirtelen lehúzták 37 re ott vettem volna ha nem 20.-a . Van . Mikor visszahuzták egy nap alatt 38 ra na ott lett gyanús . hogy ez nem véletlen..Tartom a 40,4 es ezüstbőlagymenésem ugyanígy ahogy anno a 33 commerzet .
Köszönöm! Most kerültem géphez, mert itt a Balcsin 20-22 éve egymást nélkülöző találkozás volt random.Elképesztő múltidézéssel, rengeteg szeszes itallal.Egy baj van, hogy véget ért.Vszeg a szentiment és a kötődés veszni látszik. Látszik a távolság és a holnap érdektelensége!Értelmes, vezető emberek kezelhetetlen reflexszekkel!Köszi mégegyszer a megát, sok minden elment mellettem az ostobaságom miatt!
Nekem hozott ez a wisdomtree silver 2x de nem egy 5-6x-s Erste certifikat :-) 3% napra ... Most próbálom eladni de nincs realtime Frankfurt-ra így lehet együtt alszunk :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)