Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ja . Nyugodtan kell lenni . Nekünk főleg minkaközben. Ha bizonytalanság van mint most akkor ki kell várni ..Ezüstbe én most 38 így elvárnám azt ki tudja ..
Közbe azt néztem nem jött e ki új gáz long certi , mert alakul a beszálló de valószínű a meglévőket ki fogják ütni .. Aztán megint beindul a gáz oszt nem lesz mivel megjátszani..
Nem rossz döntés zárni a longokat , még úgy sem hogy holnap reggel napjözben még magasabban lesz valószínű az árfolyam . Ha jó lesz a jelentés még mehet egyből tovább . Kis pénzt tudunk fogni akkor is .Mivel idén 40 jövőre 50 a céláram ezért futtató egy kisebb pozíciót tovább . A szabad pénzemből meg vagy nap izgat ok vagy próbálom majd megjátszani a korrekciót . Pénteken felidegesítettek mert semmi nem indokolta az esést. Utána gondolkodtam vasárnap , hogyha ezek ilyen hirtelen erőből letolták a “ korrekciót” akkor itt magasabbra fogunk menni .. 33 fölé nem igazán reméltem.első körbe . Aztán ahogy ma kinézett benne még egy euró simán. Visszatérve : nem kell kapkodni a pozíció felvétellel …
Múltkor 2 héttel a hivatalos időpont előtt betették. Azóta óvatos vagyok. Elvileg lesz egy egyszeri indokolt nagy ktg leírás ami rontja de amúgy jónak várják.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)