Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Igen, az OTP elég szépen olvad ... nyereségem ... már van nincs piros gyertya, újabban 4-5-őt szokott csinálni, de jól megtört a lendület, nagyon keveset sikerült kiszórnom eddig. Lassan annyi lesz az arany nyerésege mint az OTP -é. :-)
amikor par hete a bux67 az ezust32 es a ricsi44 egy arban volt.. (12xx) nem gondoltam volna, hogy ilyen mertekben fordul minden.. ricsi -600 ezust +1100 bux +200..
EURHUF -nál komoly gyengülést vártam a PMÁP pénzek devizába áramlása miatt, de szerencsére nem játszottam meg. Forexes számlámat még tavaly lezártam, nem akartam idegesíteni magam vele, és jól is tettem. Viccből 2024 december 31-én vettek a Gránitnál 500 eurót középárfolyamon 205 ezer forintért. (410-es árfolyam) Abból a célból hogy januárban majd mennyiért lehet eladni, mert az volt a tippem hogy az MNB 410-re lenyomta hirtelen az árfolyamot. Persze még aznap, dec. 31-én eladtam 205 745 Ft-on, szintén középárfolyamon. (411,49) Tudom, kicsi az összeg, nagy forexesek csak kinevetnek miatta, de nem ez a lényeg. Hanem az hogy totál benéztem a forintgyengülési várakozásomat. Most 405,96 a Grániton. Az aranyat, ezüstöt viszont nem néztem be, abban van egy komolyabb összeg tőkeáttét nélkül. ( 6 kg összesen. Több az ezüst súlya, de nem sokkal, csak mérhetően! :)
Xm brókernél is belevettem a forint gyengülésbe, ott nincs KO veszély de van swap mondjuk nem sok. Ó csak essen a forint már megy is uránba :) . Nemesfémen csökkentettem, megy DAX- ba. Hajnali Nikkei után ezt is megveszem. Azt hiszem mára ennyi volt a kereskedés.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)