Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Helyes a meglátásod! De várom TA elemzésed a fémekre! "Mindenki jól van?" -kérdésedre meg, küzdünk én és az onkológusom..... Nagyon jó ha figyelsz! Jön szerintem a Te short időd a rv. piacon. De a Richtert hagyd békén!:)
Már én is rájöttem, hogy közel-keleti fegyverszünet készül. Be is zuhant a hajózási cégem, mert nem kell kikerülni a Vörös-tengert. Szia Pakk!
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 19:05
WTI 79,74 .. Lélektani szint közelbe ha áttöri és tartósan akkor kaka lesz a töltelék a palacsintába .. NGas szépen építi magát 4 körül / felett / illene egy új nekifutás 4,,5 íg mondjuk.. Hmmm..
Kedves Beze! Futures 31 felett van már! . Szóltam mikor vettem. Nincs lelkiismeretfurdalásom e miatt:) . De nem bővítek most sokat ezüstben. Mint tudod arany a fő profilom.
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 18:59
Na sziasztok! Mindenki jól van? Kicsit kevesebbet vagyok (kinek örömére, kinek bánatára) de figyellek azért Titeket! :) Rövid meglátásaim: - arany long - ezüst long - otp/bux short lassacskán - ricsi long - söpö short - daxli long Mindenkinek sok nyerőt! :)
Ne hazai brókernél kereskedj! Főleg nem árupiacon. Nem akarom reklámozni de magyar supporttal és EU kívüli az XM ! Évek óta a legsikeresebb bróker és kicsi a spread. Ja és Metatrader alapon dolgozik! -nézz utána ez mekkora előny! Robotok, indikátorok sokasága egy igazi kereskedő felületen.....
Vissza olvasva, igen kimaradt a most szó ... de mivel tőzsdéről írunk annyiszor kellene beírni egy nap hogy ... most ... ebben a pillanatban ... és hasonlók, hogy mindenki gondolja oda. :-)
Az igazság az, hogy tudom azt amit írsz. De! Lesz valaha a Közel-Keleten béke?! Sokkal nagyobb most a Trump beiktatás első 100 napos tevékenysége , ami még nagyobb bizonytlanság mint a háború. . Egyébként igazad van! De egyik helyen csökken a baj a másikon meg növekedik.... Legyünk okos spekulánsok ez alapján! :)
közel-kelet tüsszenet Már minden résztvevő azt mondja, hogy elfogadja a megállapodást, legutóbb szerda kora este beszélt erről a Hamász szóvivője. A katari fővárosban, Dohában folyó egyeztetéseken sikerült elérni a tűzszünetet.A közvetítő katari és amerikai illetékesek szerint végül tényleg megvan a 15 hónapja tartó háborút lezáró egyezség a szélsőséges palesztin szervezet és Izrael között. Az amerikai diplomácia távozó vezetője, Antony Blinken már előző nap is arról beszélt, hogy meglesz a tűzszünet, már csak órák, legfeljebb napok kérdése."
Szerintem igen. Tudd én régi motoros vagyok az árupiacon, amire a lehetőséget itthon nem kaptam meg. Így több számlát is vezetek. Ha most ismerkedsz ezzel az eszközosztállyal akkor figyelj és légy óvatos! Vagy vegyél kakaót:) -ez vicc, de aki itt utazik az tudja miért.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)