Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Azért lehetett számítani már az esésre ,amikor 33 közelébe járt az árfolyam. Nekem a kamat csökkentéséről is megvan a véleményem, ahogy az alacsonyan tartott olaj árakról is ahogy azt már korábban is írtam 😃
Ez teljesen jogos, én is így érzem. Egyenlegem az egekben volt. Nem is értettem a brókerem miért nem akart eladni mindent. Akkor még nem foglalkoztam a befektetésekkel, mert nagyon sokat dolgoztam de felsejlett, hogy miért nem adunk el mindent olyan árfolyam mellett. Amúgy én 2019 óta túlértékeltnek látom az USA piacot, és bizony emlékszem a 2009-es 140-es dollárra is.
3 éve rákos lettem. Tavaly elveszítettem Édesapámat sok év stoke bénulás és demencia után. Most kiderült Édesanyám is halálos beteg. Vérképződaganattal. Én nem megyek orvoshoz mert mindegyik mást vágott volna ki belőlem...... Így most Édesanyám volt a kitartás de összeomlott, így már ...... HIHI nincs feleségem, nincs gyermekem, így 4-5 éven belül kihal a történelmi családom. Na ezért is kapok orvosi vényre ritka kemény kábítószereket!
Én 22-ben felszámoltam az amerikai részvényeket, és eladtam jó magasan a dollárjaim. Azóta nem tartok amcsi papírt. Valahogy mindig mikor vennék azt látom hogy minden túlértékelt és sose visz rá a lélek
Jólvannnaaaa. Ügyes voltam a ZIM-el, kimentettem magam egy szar helyzetből. + Kp.-vel kell készülni a következő időszakra. De tényleg, nem értem mi ez a csend itt napközben. Én is vettem ma nem sok, azt hiszem 350 certit, de szerintem fiboék 61,8-as szintjére lemegy 30,5 környékére az árfolyam. Talán csak addig. De most inkább a belőtt Nedden aggaszt.
Törölt felhasználó2024. 09. 30. 20:59
Ne aggódjatok miattam! Élek és még fogok! Más baj jött közbe. De ha meghalok akkor is aranyat fogok venni:)
Ne nézzél, ne nézzél! Előbb kellett volna, és beszélni. De döglődik itt minden napok óta, pedig szerintem lett volna mit értekezni. Muszály lesz elővennem a vagányabb énemet. Ja, képzeld, ma eladtam a ZIM rv-ket nullában 3 év után.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)