Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nagyon sok mindent megmutat és elárul, de annál is többet tud! Ha kéred mindig segít! Én rengeteget tanultam és tanulok Tőle, de ahogy mondottam volt ez nem egy gyorstalpaló!
Én se vagyok néha normális .. Esküszöm meguntam az ezüstöt á mondom megnézem olajat, igaz széllel szembe álltam pozícióba de nem jártam meg .. Mondom megy ez nekem erre bementem gázba , lement egy jóbkör aztán csak lejtő … de eddig szépen visszamásztunk 👀csak tartson ki . De ilyen dolláringadozásnál bármi lehet .. Nagyon várom hogy a hullámzás csendesedjen . Ezüst irány észak …Túlzottan nem aggódom , olaj miatt se ..
Olaj lekonyult, elég rendesen, mondhatnánk azt is, hogy gyorsan feladta.
Törölt felhasználó2024. 09. 19. 19:31
Mondtam én az olajtól nem kell parazni ..😂 Én gázzal szórakozók na az tényleg durva .. olaj ahhoz képest nyugalom tengere ..👀 Bolondokháza ami itt megy 2 napja nézni rossz , remélem lemegy ez a kamatmizéria ..
Nem már , türelmetlen voltam. Ezt kéne még tanulni, hogy ne vegyek túl hamar és ne adjak el túl későn. :) De sose bírok magammal. Az iránymutatásokat köszönöm szépen :)
Most nézem a MOLt magasan zárt megint. Eddig az összes MOLom pluszban van. De még csak 200 db rv. Legalább ezret akarok belőle, illetve ha beomlana akkor veszek ki pár millió állampapírt is
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)