Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem csak az eszközosztály miatt jelentkeztem be Nálatok! A brókerek gyakran kontraindikátorok, max ötlet vegyél Molt, OTP-t és ülj bele. Ha kérdezem visszamondja amit a Portfolión is elolvastam már. Nyilván unja, nem megfelelően van érdekeltté téve...Itt és más fórumokon több hozzáértést tapasztalok.(Volt egy jó srác, 2008 ban javasolt CHF-ben arany vételt. Ki is emelték...)Akkor vettem fizikai aranyat is, az a vész-vész tartalék)
Tuti napokon belül meglesz! Mondtam én 2500/ pár hétben gondolkodom. Ezzel az M60-120 időkerettel mindig elgondolkodtatsz! A gyémánt alakzatot is keresem, mert nem vagyok ám én zseni, hogy mindent tudjak és lássak. De keresem azt amit láttál!
Pakk! Másik ajánlásom mert tudom short lelkű vagy keress fedezeti eszközt és diverzifikálj az elején minden képpen! Pl. Arany short mellé EUR/USD long vagy DXY long. Negatívan korreláló eszközök fedezhetik a veszteséget, de a nyereséget is csökkentik! A másik az arany long soha nem árt! A fémek ára a kőkorszak vége után kezdődő bronz kortól emelkedik. A legnagyobb long trend ez!:) , ami ellen kár harcolni.... . Vajon az OTP vagy a USD vagy Nvidia tud majd 10000 éves longot elérni? :D
Nem csodálom ez is motiválja az embereket keressenek másik eszközosztályt. Meg a fix állampapír mégse olyan fix.... Ennek is tudom be azt, hogy ezüst topikban üdvözölhetünk új próbálgatókat, érdeklődőket. Mi pedig itt örülünk minden építő hozzászólónak!!! :) BÉT egyszerűen nem hozza a vártat. Sőt!
A határidős kereskedés mögött csak egy ígérvény van. Ígéretet teszünk egy későbbi üzletre. A határidős ár és a spot ár közötti különbség idővel változik. Jellemzően csökken. Certifikátnál erre külön figyelni kell!
Elmondom mert itt új vagy. Én nem csak certifikátban megyek. 0-24-ben külföldi brókernél. Így egy halom gondom nincs. Nincs KO veszély nincs árjegyzői gond és élvezhetem a legjobb kereskedési platformot! XM brókernél vagyok. Metatrader 5 alatt. Van külön gépem amin Metatrader 5 Dark Venus robot fut 0-24- Adatközlés napján leállítom. Ingyenes! Szoktam ajánlani, hogy másért nem indítsatok egy XM demó számlát a tanulást könnyíti és live datok vannak! Magyar a support. Iszonyat mennyiségű robot és indikátor van hozzá. Ha weben nézem akkor az Investing.com és XA./USD vagyis nem a határidős future árakat említem.
KO szintek, ár kiszámolása miatt a futures a mérvadó ( SIU4). Ha viszont elemzésk, szintek a téma, akkor ált. a XAU/USD-ról beszélnek az elemzők. Fibo, farkasfű rajzai ált. a futures-t mutatják.
De igen, viszont napos macd-n a nagyon kicsi kanyarok is nagyobb mozgások tudnak lenni és 4H-n pl ugyanezek lefelé állnak, ezért gondolnám, hogy egy minimális lefelé mozgás után a 4h vonalak megtartják és onnan fel. https://www.tradingview.com/x/1oXKGPpL/
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)