Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
“A shortos vér nem válik vízzé”- Csalánba nem üt a menykő! Csak a stopra figyelj és, hogy day-trade legyen maximum! . BÉT zárás után is megy a piac sőt akkor megy igazán. Tudd melyik piac mikor nyit zár és nézd a DXY árat. Short lehetőség piac nyitásoknál zárásoknál 0.00 Japán Ausztrália nyit nincs short lehetőség 3:00 Kína nyit erős le de utána felrántják az árat 8:00 EU nyit változó intenzitású short lehetőség de 9:30 után beáll a trend 15:00 USA indul ( nem egy időzóna ) változó a short lehetőség de nagy intenzitású tud lenni 11:00-12:00 Kína zár enyhe short de inkább vesznek, hogy hajnalban eladjanak 13:00-14:00 Közel-Kelet zár enyhe short lehetőség Adatközlés: 14:30 leggyakoribb időpont és eset, giga intenzitású de kiszámíthatatlan, az állad leesik olyat láthatsz. M1-en kell és érdemes nézni. 15:00 közepes intenzitású 16:00 közepes intenzitású 16:00 adatfüggő korrekció de általában ez nem short hanem beszálló estére longba . TA csak adatközlésen kívül működhet vagy min. H4 időkeretben. . Kb ezek a fontos időpontok, de lehet kihagytam például Indiát aki egy sötét ló számomra is.
Az adrenalinra szükségem van, kockázat nélkül nincs "szerencse". A szerencsében kevéssé hiszek, szóval inkább egy klasszikusra hallgatok:"Legyetek bátorak". Ezúton köszönöm a szívélyes fogadtatást és iszom szavaitokat :)))!
Szép volt a daxod,láttam,hogy veszed de nekem már késő volt, lemaradtam.OTP: Vki magyarázza el nekem,hogy 4 napos tőzsdezárás esetén ki az aki bevásárol bankpapírból.Szerintem kammeroltatás,de ez csak saját vélemény. Merrt ha vki aranyat benn hagy 4 napra az ok.
Én elkezdtem eladni az otp-t, mondjuk nem sok van. Nap végén ha dobálják visszaveszem, de ha nem hát nem. Más. Egy hétnyi dax certi tartással simán lehetett fogni 50%-ot. Persze az én jussom jóval kevesebb rajta, mert nem mertem máig tartani.
Még nem gondolom, hogy elmúlt a veszély, viszont a 29 meglehet ma. Én egy-egy leszúrásra számítok, esetleg egy néhány perces esésre, mint tegnap. Gyors, mély. Na azt lenne jó elkapni Beze módra! :D
Törölt felhasználó2024. 08. 16. 09:40
Én ezt az ezüst témát kicsit máshogy látom..Megint kezd a társaság egy része ott tartani mint az a bizonyos hétfő előtt .. Minden jó minden fasza na még hagy vegyek 100 Ft-tal lejjebb stb.. Nem gondolnám hogy biztosra elmúlt a veszély … Miszerint 24 USD a “ cél”.. Vagy igen? … Szerintem nem biztos hogy 28,00 alá kellene menni😂Meglátjuk hosszú hétvége van..
Pomperj tegnap hihetetlenül tökéletesen eltalálta az aljat. Aranyat szerettem volna venni, de nem figyeltem. Meglátjuk ma, talán sikerül egy jó beszálló.
Nem rossz meglátás, mert vékony emelkedő trendvonalon csücsül. Ha ezt töri, akkor lemehet megint 27,8 körülre. Na én ott vennék. Várok. Tegnap nyitottam BUXTL67-et, az most szép pluszban van! :) BUX háromszögből kitörésre készül. Van mellé kis RicsiTL44 is. Még szép is lehet ez a nap :D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)