Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ne is mondd engem nem ütöttek ki OTP-ből de nagyon fájt mindent zárni! Főleg, hogy a TL29 veszteség behozását OTP rallitól vártam. Ég a sok pénz! De világszerte! Állítólag rekord omlást élünk a világpiacon a tőke tekintetében. Ez hiányozni fog a felpattanáshoz! Amúgy is a recesszióból nem pár hónap kijönni...
Én nem látom biztonságban a TL28-at. Most vagy Ricsit, vagy telekomot kellene eladnom miatta, és TL25-öt venni. Legjobb lenne eladni minden részvényt, mert szükség lehet majd a tőkére. Megint leírom, túl bátornak látom az itthoni kereskedést, tartást. Nedden már pénteken szabadulni akart mindentől, mikor kijöttek az adatok.
Ezüst esik! TL28 talán biztonságban mert a dollár is zuhan. Most fogjon össze a szuper topikunk, hogy merre mibe meneküljünk! Tudod bajban ismerkszik meg a "barát".! Ez meg egy barátságos topik. Így szerintem elnézhető a sok off, sőt. A kollektív gondolkodás talán hatékonyabb.
VIX én amit nyerek azt meg közel se hozzá egalba a bányászokon lévő veszteségem. Kib. szott manipulált USA piac az ertekalapu gondolkodás és Value részvényeim nagyobb százalékban esnek mint a felfújt 100 PE szar mamut cégek.. Arany is esik. Csak a VIX emelkedik az égig. Logika.. Na az nincs.
Rolls Royce is mínuszban van. (BMW leánya) Az tartja a papírt, mert a vadászgépekbe is gyárt hajtóművet. Egyébként vigyázzatok a hadiipari papírokkal, mert ha lebombázzák az üzemet beszakadhat az árfolyam. Mint most a Rheinmetall is esik pedig ezer számra gyárja a hadieszközöket, de az ukrajnai üzemét lebombázták.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)