A vezetőségben létrejött személycserékre fogják a mai esést. A kereskedelmi vezető marketinges lett a marketingest máshova tették.... Megy a belső helyezkedés. Van honnan holnap kilőnie. A beszállóknak kedvező árat biztosítottak.
Már a Puma is -4-ben. Úgy néz ki lefelé tört ki abból a háromszögből. Bár a múltkor a nagy esés előtt meghúzták felfelé, lehet most épp az ellenkezője lesz. :) Banknak/brókernek minden vétel tuti, csak minél több legyen belőle. ;)
köszi a véleményed!!!! ha letöri a 60at, akkor dobom, remélem nem kell :) havi TF-en tetszik az RSI, ez és a funda alapján akár jöhet az a periodicitás felfelé is :) ...kiderül
Nálam is jó ideje figyelőlistán. Nem követem napi szinten, de amikor felvettem a fundás része nagyon tetszett. TA vonalon viszont nem tudok elmenni a túlzott szabályossága mellett, konkrétabban, hogy háromszor csinált egy 170+ csúcsot és mindháromszor ~40-ről indult. Legutóbb 2019 októberében volt hasonló helyzetben és árszinten, ugyanígy áttörte az akkori csökkenő trendvonalat, aztán mégis paff lett a vége. Ki tudja leesett-e volna akkor is, ha nincs covid? 2020 októberre így is 80 felett volt és rá egy évvel már 160-nál, tehát ha így nézzük nem számított sokat, de ahhoz azért kellenek idegek, hogy ezt kiülje valaki. Szó mi szó én várom a 40-et, ami talán soha nem jön el. Aki benne van, annak pedig sok sikert és kitartást. ;)
Adidas -7 százalékban ! A Pumaval holnap így mi lesz? Ez inkább egy 17-19 közti irányt feltételez ! Tavaly, hogy ajánlották a bankomban a Puma részvényt, tuti vétel volt 45 eurón.....
felhívnám szíves figyelmeteket :) egy általam követett és a tegnapi naptól long irányba trédelt cégre: https://invst.ly/1cz617 Wacker Chemie (WCH) erős fundájú, stabil pénzügyi alapokon álló, osztalék fizető cég, ami véleményem szerint most billenik. Aktív szereplője a globális szilikon-, poliszilícium- és biotechnológiai piacnak. A magam részéről a felfutását várom. ....kiderül
Melexis +5.7% pluszban ,miutàn közzétette negyedéves szàmait.A visszaesés tavalyhoz képest 42% is viszont az elöző negyedéves szàmokhoz viszonyítva 6% a bővülés.Ez a holnapi X FAB jelentés elött igazàn megnyugtató.
Vonovia 27 és ezzel az 50 napos mozgója alatt ismét. A szitakötő mit sem segített, legfeljebb annyit, hogy a következő napok esése valamivel magasabbról indult. A maival együtt 5 kereskedési nap a jelentésig.
JA? Tévedtem! :D A Novo ma is esett (Kis felfelé trend aug eleje óta taró- sztem már megtört) Ez egy 3 hónapos -Dead cat bounce? :D Napos RSI 36,7 MACD MÉG! nem görbül vétel felé (Lentebb bizti fog majd) de a forgalom (mai) nem erős. Van még tere lefelé (úgy vélem) így aki venne (pl én) 300 Dán mogyró felé már izgalmas lesz csinál e egy dupla aljat vagy töri lefelé? ÁM a funda! Az sztem erősebb faktor. Szokásos sokszor tárgyalt Eli fogyi háború híreire figyelés nagyon + jelentés nov 5. (Jelenztés előtt nem merek venni HA nem ütik le már előtte jól) :)
Megnéztem, a Q3 mindig erős, sokszor a legerősebb a Pumánál. A léc alacsonyan van, 1.99B rev/-0.43eps Valamelyest a többi ilyen cég is felállt a padlóról árfolyamilag, NKE, Lulu. A holnapi Adidas jelentést is nézheti, aki izgulósabb. Short interest nem elég nagy egy jó squeeze-hez, de veri az elemzői elvárásokat és 23-25 közé felszúrhat. Ha megbántad hogy vettél, és a holnapi Adidas jelentés nagyon jó lenne és felhajtaná a Pumát is, lezárható.
Naptár 2025-re Hétfő: A hétvégi Trump vámfenyegetés értelmezése Kedd: Végetérhet az orosz-ukrán és az izraeli-palesztín háború Szerda: Moszkva atomcsapással fenyegeti a világot Csütörtök: Trump: 'Xi nagyszerű, Kína nagyszerű, kíváló deal-t fogunk kötni' Péntek: Nem tudni, meddig tart az USA kormányzati leállás, és kiújul az irzaeli-plaesztin konfliktus
Eurós részvények vitasarok