Az az igazság az utóbbi időben ugyanebben a cipőben járok. Nem vettem Formycon-t 21-nél, nem vettem Novo-t 45,9-nél, nem vettem Nordex-et 19 alján, és egy csomó másikat, amiket be sem írok. Mind fordult azon a szinten, ahol erősen gondolkodóba estem a vételt illetően. Vettem Vonovia-t, HelloFresh-t, Steico-t. Mind esett tovább rendesen. Ok, előbb-utóbb jók lettek/lesznek, de közel sincsenek a fentiekhez találati pontosságban.
Novo Áááá Novo ban fej váll alakzatot láttok? 40 Euróért venném mint a cukrot!! ;) Puma most már nálam is felfelé záródó 3 szög . (Vagy hogyis híjják ezt az alakzatot) :D
minden esetre, aki felvállaja és jól letrédeli, az most elégedetten csettinthet a nyelvével :) mert ebben a pár napban/hétben csúcsra futhat az egyenleg, de nagyobb eséllyel mély sebek is jöhetnek ....ÓVATOSAN!!!
vissza értünk a "VÁM PÁNIK" aljhoz, usa pre-k vastag minuszosak, DAXot leverték elég dekoratív módon. a millió forintos/eurós/dolláros kérdés: csak szájkarate, és alj teszt, amolyan ki rántja félre a kormányt farokméregetés, vaaagy komoly game changer dolgokat látunk. i. ha csak duma, akkor GO ii. ha gc esemény, akkor KO ...reménykedjünk, hogy csak a szezonalitás megszokása és szept/okt és max nov eleje medve piac háttárbeszorul, és indulhat lassan az év végi windows dressing
VNAN: Kilépett felfelé a csökkenő csatornából. Short pozíciók 0-ra leépítve. 28-at átvitte. Magas RSI. Azt hiszem közeleg a kiszállóm. HFGG: Betölötte tegnap a rést. Ma szépen emelkedik DAX csökkenés ellenére. Short pozíció tovább emelkedett. ST5G: Nevetséges darabszámmal tolják le, már volt 21 alatt is. Remélem felfelé is ilyen könnyen megy majd vissza. :) Holnap jelentés, de a lényeget már elmondták. NDXG: Megint hozott 1 hónap emelkedést. Ha lehetne itt nyitnék rá egy shortot kis mennyiséggel. NOVG: Szépen formálódik a második váll. Target 40 alatt? Persze előbb érjen le a nyakvonalhoz. ILM1k: Szenvedés továbbra is. 14 tetejéről lejött ismét a 13-as zónába. :( FYB: Már a résben. Meglesz az a 23 alj. PUMG: Inkább háromszög, mint emelkedő csatorna? A 23+ így már nem annyira egyértelmű.
Háború-béke-visszafogott emelkedés, Raiffeisen Tények: €9 alá ment a háború kitörésekor Azóta 255%-ot emelkedett, pedig a háborúnak nem lett vége Nyilván volt itt minden, osztalék eltörlés, visszaállítás, orosz vagyon befagyasztás, csereberélés. Én ezt itt nem tartom beszállási pontnak, szerintem a geopolitikai kockázat kiárazódott belőle a háború lezárása nélkül is.
Kellően attraktív ár mellett igen. Bár OMV, CVX és minime MOL mellé kicsit úgy lennék mint Quasimodo a pékségben: Nesze fiam itt van még egy púp. Attól tartok, előbb utóbb eltűnnek a jó osztik a szektorból és akkor nagyon hosszú barátságot kell kötni az újabb vételekkel is.
Egy 145 héten át tartó 200%-os emelkedés után én a heti RSI-t nézném, ami még nem túladott, 33. 200 heti mozgóátlag €310, 9-én óriási forgalommal esett, szerinten €300 alá megy, ott néznék rá először.
Eurós részvények vitasarok