Marketscreener-en van lehetőség táblázatos formában látni az egészet? Tehát tudok nyomni egy rendezést az összes Xetra papírra és láthatom, hogy melyikek jönnek a közeljövőben? Vagy be kell menni mindnél az adatlapra? Nem vagyok regisztrálva és 5 kattintás után már nem enged semmit, de csak azért hogy megnézzem nem regelnék be feltétlenül. Egyébként elég lenne az ami közel van.
HelloFresst vett valaki tegnap? (Én legalább nem adtam el. Gondoltam, hogy egy kis fosás nem a világ vége. A lisztériát okozó bacillus 75°C-on elpusztul.)
Európai részvényekre Marketscreener. USA részvényekre earnings whisperer vagy Earnings Hub. Utóbbinak van applikációja is, feltettem a telefonra, és hozzáadtam a watchlisthez amiket figyelek. Azt tudnod kell, hogy sokszor csak egy hónappal előtte jelentik be hogy mikor lesz, szóval azt nem fogod tudni megnézni hogy mikor lesz mondjuk 2026Q1 jelentése valaminek.
BMW -Merci leárazások!!! "BERLIN (Reuters) – A BMW részvényei szerdán 3%-kal estek a tőzsdenyitás előtti jelzések szerint, miután a német autógyártó csökkentette 2025-ös eredményelőrejelzését a megváltozott amerikai vámfeltételezések és a vártnál gyengébb kínai piac növekedése miatt.A vállalat a korábban előrejelzett 5-7%-os tartományról 5-6%-ra szűkítette a profitelőrejelzését az autóüzletágában, miközben az adózás előtti eredmény idén valószínűleg kismértékben csökkenni fog.Az amerikai vámhatóságok általi visszatérítések késedelmére hivatkozva a BMW a felére csökkentette az autóipari szegmens szabad cash flow-jára vonatkozó várakozásait, meghaladva a 2,5 milliárd eurót (2,9 milliárd dollárt).Az autógyártó, amely továbbra is azt feltételezi, hogy az EU visszamenőlegesen nullára csökkenti a vámtarifákat, most háromjegyű milliós visszatérítésekre számít a jövő évben.Európai versenytársaihoz hasonlóan a BMW is visszaeséseket szenvedett el Kínában az agresszív helyi verseny és az ingatlanpiaci visszaesés miatt.Míg a BMW szeptember végéig növekedést könyvelhetett el Európában és Amerikában, a kínai értékesítés növekedési célértéke a várakozások alatt maradt – közölte a vállalat.„Úgy véljük, hogy a vámok hatásánál fontosabb lesz a cég azon képessége, hogy stabilizálja a kínai volumennövekedést és árazási erejét a 2026-os pénzügyi évben, ami végső soron biztosítja a csoport hosszú távú versenyképességét” – írták a JPMorgan elemzői."
"Nyissak Neked egy 'Dán koronás részvények vitasarok' topicot?" :D:D :D #D (Jójójóó 540 DÉKÁKÁ felett oda se szagolok... nem fogok én bizsugyöngyözni) :D S Hellofresset nézem merre tart! BA! Ma combos piros gyertya nagy alsó kaóccal! (vevők eladók-- ment a verekedés) Még nincs lövésem EZ mire jel! :) Vagy csak a listeria histeria? Azz elég kellemetlen. (bizalomveszés I mean) :)
ahogy mondod, nincs felvásárlási hír, új alelnök van, Thomas John, de nem érdekel senkit. Felvásárlás vagy egy jó jelentés kellene neki. Október 30.-án jelent.
a tréderek ha RSI alapján kereskedik indokolt módon adhatján kisebb idősíkon 4ó/2ó/1ó ha ez van délutánra javulnia kéne, holnap pedig akár fordulhat(na)
Találtál fundamentális okot az esésre? Én keresgélek, de inkább csak pozitív felhangú cikkeket találok, mint pl: ESGCT (European Society of Gene and Cell Therapy) éves konferencia, Sevilla, ahol génterápiákról, antitest technológiákról, génexpresszióról stb... szóló elvileg "JÓ" hírek vannak. Volt egy USA bírósági visszadobott kereset, de az tegnap kereskedési időben, arra esne? Ha meg nincs funda ok, akkor TA? Nagyobb realizálok jöttek? nem tudom, de nem szimpatikus a mozgás
Eurós részvények vitasarok