Rheinmetall erwartet aufgrund steigender Verteidigungsbudgets in Europa auch 2025 ein Umsatzwachstum von 25 bis 30 Prozent. Die operative Marge soll leicht auf etwa 15,5 Prozent steigen, während der Auftragsbestand ein Rekordniveau erreicht hat. Rheinmetall tovább enelkedik.
Top-Werte im MDAX (vorbörslich): TeamViewer SE +2,79 % auf 12,72 EUR / HYPOPORT SE +2,33 % auf 184,10 EUR / HENSOLDT AG Inhaber-Aktien o.N. +2,17 % auf 66,05 EUR Flop-Werte im MDAX (vorbörslich): Deutsche Lufthansa AG -2,47 % auf 7,26 EUR / ThyssenKrupp AG -3,90 % auf 8,17 EUR / PUMA SE -12,99 % auf 24,72 EUR
Wacker Chemie erwartet für 2025 bei einem Umsatz von 6,1 bis 6,4 Milliarden Euro ein Ebitda von 700 bis 900 Millionen Euro, wobei die Nachfrage nach Silikonen und Polysilizium gut bleibt. Die Dividende soll von 3,00 auf 2,50 Euro je Aktie sinken.
Popcornt készítsétek, mert nemcsak a Puma, hanem a Rheinmetall és a Porsche is jelent. Beálltam Pumát venni a Lufthansa pénzből. Todi, Te előfizettél Marketscreenerre?
Ez így felettébb izgalmas lesz most! Én megítélni nem tudom mekkora erővel löki lefelé majd nyitás után az árfolyamot..de az irány tkp. egyértelmű Pumában. Ahhoz a bizonyos 25 hez elég lesz? V túl is lövi lefelé? Hol lehet vajon az alja? (Ha veszek is tuti nem találom el) :D S a folytatás? Ezeken gondolkodom természetesen ... várni viszont TBSZ -en éveket is tudok... kérdés hogy van -e jobb EU ban? Biztosan van...csak én nem látom még...és azt látom valahogy egész Európáról most (már) lemaradtam... talán a lemaradó Pumára még felszállok..ha sikerül akkor fotel ..és várom hogy az OTP -ből kicsit kijjebb olvadjak. :)
Eurós részvények vitasarok