Eleget teszek a felszólításnak: "egy hét alatt 5ezret esett az otp-d közben a richter kb 200 forintotezt is írd be a richter topikba" csak megértse egy olyan is aki a Rikterben soha nem teljesülő alakzatokat lát, ami egy hozzáértőnek nevetség tárgya, OTP az óráson kirajzolódó fej&vállakat követve ma délelőttől van újra, így nem néztem poziból tétlenül végig az esést, míg Rikterben a bázisár módosítás nyeseget le a pozimból, abból egy nyúlszaldós kiszállóra gondolok, míg OTP-ben ez a 12,800-as vargamisi pillanat van most. Nem fogadok el kritikát egy olyantól, akinek 21,500 vétel, 22,200 eladása volt meg, ez szintén 5 rugó báttya, ebből van egy sorozat már, az meg a másik, én nem kelek és fekszek Rikterrel, Investingen a felhőbe 70 rv-re elmentett rajzaim, még is leiskolázok a fakír topicban szinte mindenkit, téged biztosan.
Már kiszálltam és ez nem ugrálás kategóriába esett . Kiszálltam német piacról , magyar piacon is csak a stabil részvényekben vagyok jelen . S pont a nagyobb hozam miatt várok ki .. Nem fogom kiülni csak azért hogy 0 ba visszajöjjek.. Ha hasznot is kivehetek , Persze volt ugrálásom elég de letisztult a dolog mára …
OTP Szakmai topic