érdemes lehet előtte felkeresni a kirendeltséget, ahonnan az ingatlan vételár utalása történne, nehogy kényelmetlen helyet alakuljon ki, biztos ami biztos alapon
- az utalás ki is tranzakciósdíjmentes és utalásidíjmentes, azaz ingyenes (magánszemély-magánszemély viszonylatban) - kincstári kirendeltségen azonnal lehet utaltatni, webkincstárból az ügyfelek védelme érdekében eleve van 1-2 napos "zár", amíg élesedik egy újonnan felveendő számlaszám, remélem nem tévedek
Sziasztok! Ha valaki a MÁK-ból szeretne utalni nem saját számlára, az megbukik vagy díjat kell fizetni érte, esetleg más buktató lehet az ügylet során? Köszi
"Újabb kamatváltozás történt pénteken a lakossági állampapírok piacán. Ezúttal az egyetlen, jelenleg megvásárolható euróban kibocsátott állampapír kamata változik, ahogy arra számítani lehetett, lefelé. A kötvényt idén bocsátották ki, január 27-én. Az induló éves kamat május 23-ig volt érvényben 2,7 százalékon, ami péntektől augusztus 23-ig 2,1 százalékra csökkent. Az új kamatot a 3-hónapos eurós bankközi kamat alapján állapították meg." . 2028/U
Lehet igazad. De historikusan ritkán volt paritás. 1,6-1,2 között sokáig ingázott. Látja Orbán tökéletes példáját. Gyengíteni kell. Svájc is megunta idővel a túl erős chfet és jött az 1,2. Most nem zavarja őket a 0,96-0,97? Usdből menedék deviza lett, ennek akar véget vetni.
Végigolvastam. Aki usdbe ment a paritás előtt, az most min. -10% buktában van. Persze az USDt is be lehet fektetni. Be... Lehet 1 hó múlva újabb 5%ot gyengül. Tehát akik annyi deviza fanok voltak itt a pmáp kamatfizetések idején, kérdem én, azok most hol vannak ? Hallgatnak. Jó nekünk a szerencsétlen 5,2 (pmáp)-6,5 (fixmáp)-7,8% (BMÁP) kamat is.
Magyar Állampapír tulajok