jómagam nem is voltam képben hogy itt milyen kaliberű világszinvonalú holding működik! charton látszik most kezdik venni, fixre mondom az árfolyam a richter szintig vagy tovább is fog emelkedni!
Tényleg érdekes ,nincs az a tétel amit meg ne vennének 600- 650 között. Persze ehhez eladó is kell, de akkor is. Ha be tennének 50,000 darabot 600-ra tuti megvenné valaki azt is 😃
A Goodwill Pharma 2025. I-III. negyedé vében újabb lendületet vett: dinamikus növekedés és jelentős
beruházások zárása jellemezték az időszakot. Pénzügyi teljesítményünk kimagaslóan alakult: a konszolidált nettó értékesítési árbevételünk közel 33%
kal nőtt, miközben konszolidált adózás előtti eredményünk – elsősorban egy rendkívüli tételnek
köszönhetően – több mint 170%-kal emelkedett. ,sztm ezt a rvt venni kell!!!!!! ez lesz az év storyja!!!!!
van egy jo pakkom de tartok tole hogy le fogjak vinni 500ig siman🤷🏻♂️ par 1000 darabos veteleket eddig mindenki megkapta csak nem tudom ki adogatja ilyen szinten 10kkal
szerintem ez lesz az év storyja!!!!!! egy két jó hir érkezik majd gyógyszerkutatás témában és a kis közkéz miatt hegymenetbe fog kapcsolni! en is veszegetem✌️
Én ma is vettem 600-on -610-en, már több is van mint amennyit terveztem. Igen, tavaly alig volt forgalom , amióta felkerült standardba felfigyeltek rá talán többen is. Jó cég, szép kilátások és eredmények is vannak, csak még nem fedezték fel elegen!! A 600 elég szépen tartja ,remélem nem megy alá, de ha megy akkor még veszek. Ugyanakkor 720-nál azt a pár ezres tételt én adtam volna 😉
GOODWILLPHRM - Goodwill Pharma Nyrt.