Topiknyitó: _Macika_ 2022. 09. 27. 08:22

MBH Bank Nyrt  

Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding.  Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond ma, 13:28
Előzmény: #1820  Peterbond
Amugy csak megneztem mert sokaltam a 350-et. Egesz februarra 150 millio a napi atlag. 2026 ra is 190 millio.
Peterbond ma, 13:14
Előzmény: #1816  Metis_papa
60 millio akkor volt amikor en irtam. Ma felnapnal 16,8 millional jarunk. A 350 atlag a jegyzes utani nagy forgalombol van meg amikor tenyleg volt forgalom. Es a teljes forgalom semmikepp sem mind a gyujtogetok forgalma, nem lett 100% rafogni hogy valaki 150 millioert vette tegnap mert abba tucatnyi mas is szerepel.
.
A masik amit mondasz vegkepp kerdojel nekem. Ha tenyleg "karbantartja" valaki az arfolyamot ( feltetelezem szerinted lenyomja hogy olcson vehessen ) akkor a forgalom jo reszen adnia kell hogy csokkenjen az arfolyam.
.
De logikusan nezve netto vetel pozicioja eseten az arfolyamnak emelkednie kellene. Csokkenni akkor tudd csak ha tobb az elado mint a vevo az adott arszinten es ezert esik az arfolyam.
Peterbond ma, 13:07
Előzmény: #1818  grangerr
De KIK szedik el? Akik decemberben jegyezhettek volna 10 milliardokert de nem tettek? Jobb buli napi 100 milliokkal osszekapargatni ha MINDEN forgalom az ovek lenne? Es ha ennyire veszik akkor miert nem emelkedik az arfolyam? Ha ok tartjak lent akkor adniuk is kell azaz a forgalom meg kevesebb resze valoban vetel.
.
Ezeket az elmeleteket sose ertettem. Egyszerubb magyarazat hogy nincs veteli kedv ezert nem emelkedik. Vagy pontosabban tobb az elado mint a vevo es ezert esik. Pont.
grangerr ma, 08:56
Előzmény: #1817  gemes.bp
Most elszedik még akitől lehet ezen a szinten aztán növekedési pályára teszik a bankot és a részvényét is mint annó az OTP-t. Azt is begyűjtötték a profik az elején a remegő kezű kisnyugdíjasoktól splittel számolva 200 Ft alatt.
gemes.bp ma, 08:43
Előzmény: #1816  Metis_papa
Akkor már csak azt kell kitalálni mi várható a rv. árban?!
Metis_papa
Metis_papa péntek, 15:24
Előzmény: #1815  Peterbond
1. Már most 140 millió a napi forgalom, az átlag 350 millió naponta az elmúlt 30 napban. Ha ez így marad, akkor április végéig-május végéig még jó pár milliárdot vehetnek. Illetve adott esetben ez az időszak még hosszabb is lehet.
2. A felhalmozásnak nem csak a részvényszerzés a célja, hanem része az árfolyam kontrollálásának, terelgetésének, ami nem valósítható meg részvényjegyzéssel, illetve attól teljesen független.
Peterbond péntek, 13:19
Előzmény: #1811  Metis_papa
Ennek csak a forgalom mond ellent. 60 millios forgalom mellett azt mondani felhalmoznak a nagyok mikor 10 milliardokat jegyezhettek volna decemberben megse tettek erdekes. Par kicsi mondhatja hogy na itt 3000 alatt beleveszek ettol lejjebb mar nem mehet. Es vegul igaza van. Innen valoszinubb hogy 4000 et emelkedik mint 4000 et csokken :). 
Peterbond péntek, 13:16
Előzmény: #1806  chuck_norris
"107 mrd volt az ajánlat azt hiszem, de ki többet ki kevesebbet kapott.
Ha ennyi volt az ajánlat, akkor hol van most az a 30mrd, aki nem kapott, rajtad kívül."
.
Ott ahol az ove is. 2900 en venne annyit de 3200 on mar draga neki. Ahogy anno 7000 en is adta nem vette ahlgyy 5000 nel se vette. Persze ide beirhat amit csak akar es kozbe masokat vadol piacbefolyasolassal :).
Peterbond péntek, 13:13
Előzmény: #1805  Sehmet
"A jegyzett részvények csak 70 %-át kaptuk meg, 30 %-át nem. Erre a 30 %-ra gondoltam. 
Nekem nem csalódás, mert nem is vártam egyelőre annyit."
.
Nem a lopikulat. Itt altattal mindenkit folyamatosan. En voltam a politikailag elfogult aki elmondta hogy semmi alapja nincs az emelkedesnek mert nem lesznek vevok. Aki akart venni 60 milliardert kapott es ha lett volna magasabb aron vevo az kapott volna nem 2900 koruliek. Megmondtam honapokig a jegyzesi ar korul fog varialni az ar.
.
Te meg folyamatosan hogy de ennek mennie kell. De ha esik se gond majd veszunk. De ezt mondtad 7000 nel meg 5000 nel is. Aztan csak bevalottad felevvel kesobb hogy sose vettel csak eladtad a 2000 es arakon kapott papirjaidat.
.
Szoval annyira hiszem ezt is amit irtal. Mert mar jegyzes utan is elkoltotted szoban azt a 30% ot.
.
"Én most egészítettem ki azzal a 30 %-kal, amit jegyzéskor nem kaptam meg. "
gemes.bp péntek, 13:09
Előzmény: #1811  Metis_papa
Valami hasonlóra tippeltem én is, viszont egyáltalán nem bízom abban, hogy 1-2 hónap után fordulna. Az utóbbi egy év történései miatt nagyon nem tartok kizártnak még egy nagy hullám kibaszást. Vagy mikor már jóllaktak váratlanul felugrasztják! ???
Metis_papa
Metis_papa péntek, 12:50
Előzmény: #1808  chuck_norris
Pedig feltételezésem szerint pont ezeken a szinteken halmoznak fel nagy tételben, 3500 alatt (talán 2500-as alj lehet), ami még egy-két hónapig eltarthat.
chuck_norris
chuck_norris péntek, 12:37
Előzmény: #1808  chuck_norris
Én minden részvényt lejegyző kisbüfit arra biztatok írjanak az mbh-nak, hogy is van ez akkor most? Miért van ez a rohadás? Mi a terv? Érezzék a nyomást a legfelsőbb szinteken is.
Na kipuffogtam magam visszavonulok és szép csendben egyszer csak lelépek és messziről kerülöm, még az utcán is átmegyek a túloldalra, ha egy fiók mellett kellene elmennem.
Genyók ezek!
eredmeny péntek, 12:30
Kibocsátói tájékoztató... szavaknak benne szoktak lenni az ilyen szakmai anyagokban,
chuck_norris
chuck_norris péntek, 12:24
Előzmény: #1807  eredmeny
Ne szépítsük, ez a részvény egy szar!
Jól szopat mindenkit a rohadék mészáros meg a csürhéje, én a kiszállási pontot keresem és soha többet fidesz közeli szemét!
eredmeny péntek, 12:19
Előzmény: #1804  chuck_norris
Jogos az észrevétel.
Megelőzendő ez nem politikai kérdés részemről sem, mint ahogy esetleg ...
Tehát régen is és ma is a kibocsátás után -- főként ha kedvező időpontban történik az-- az árfolyamok inkább felfelé szoktak indulni.
Azért még még inkább jogos a kérdés hiszen kibocsátások előtt részletes illetve "". kevésbé részletes"" mérlegekkel eredménykimutatásokkal illetve prognozisokkal elemzésekkel téli szakmai anyag készül ami alapján ki- ki eldöntheti hogy kíván e és mennyit jegyezni avagy nem.
Ez utóbbi anyagot tessék megnézni ebben mit írtak, s milyen kockázatokkal számoltak, stb.
chuck_norris
chuck_norris péntek, 12:07
Előzmény: #1805  Sehmet
107 mrd volt az ajánlat azt hiszem, de ki többet ki kevesebbet kapott.
Ha ennyi volt az ajánlat, akkor hol van most az a 30mrd, aki nem kapott, rajtad kívül.
Érdekes egy pszihé ez.
Sehmet
Sehmet péntek, 12:04
Előzmény: #1797  chuck_norris

A jegyzett részvények csak 70 %-át kaptuk meg, 30 %-át nem. Erre a 30 %-ra gondoltam. 
Nekem nem csalódás, mert nem is vártam egyelőre annyit. Az ijedőseket kirázták, sőt - szerintem - még most is az történik, de reméljük, nem sokára elindul. Én most egészítettem ki azzal a 30 %-kal, amit jegyzéskor nem kaptam meg. 
chuck_norris
chuck_norris péntek, 11:50
Előzmény: #1803  gemes.bp
Akkor kijelenthetjük, hogy jól megszivattak kb 60mrd részvény tulajdonosát. Az intézményiek persze azt sejthették, hogy rövid távon nem járnak jól, hisz ők 10%-al alapból többért vásárolták.
Erre azért lassan reagálni kellene valamit, mert ki fog nyílni a bicska az emberek zsebében.
Nekem meg nem jött be az index-be kerülési speka araszolás felfele. De annyira közel vagyunk, hogy nehéz helyzetbe hozott ez a részvény.
Erre tényleg nem számítottam.
gemes.bp péntek, 11:32
Előzmény: #1802  Donqatto
Nem tudom meddig nyomják le, a pánikeladásban nem igazán hiszek, inkább ráülnek az emberek
Donqatto
Donqatto péntek, 09:32
Előzmény: #1801  gemes.bp
Majd akkor kell venni, ha pánikeladások jönnek 
gemes.bp péntek, 08:49
i - 2980 ???? 

Topik gazda

_Macika_
_Macika_
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek