Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Elosztanám 12 részre és minden hónapban vásárolnék valamit a következő 1 évben. Pár év múlva meg majd megveregeted a vállad, hogy nem kapkodtál és tettél fel mindent "egy lapra". Egyedi részvény tippet nem szívesen adnék, mert nem akarom azt a terhet magamra venni, még akkor is, ha a te döntésed a vétel gomb megnyomása végül.
Hova a tokombe sietsz. Bameg. Az uzlet nem kapkodo idegbajosok pályája. Mindig mondom , minden rendszernek van egy turese holt jateka. Amugy nem tunt fel, hogy 6% a negativ relakamat? Ne farasszal mar megint. Te amugy mibol elsz? Nem tozsdezel es itt farasztasz engem este 8 kor.
Röhögni fogsz, de épp a napokban nézegettem a Nike oldalát, mert vennem kell valamit télre. Van olyan funkció, hogy te választod össze a színeket meg mintákat. Kicsit rácsodálkoztam 😀
De lenne egy kérdésem. A héten volt egy nagyobb nyereményen pókeren, 15 ezer dollár. Be akarom fektetni valami kockázatosba. Tippek? Az se baj ha nullára megy le, csak adósságom ne legyen belőle. Tippek?
Azért tegyük hozzá hogy amikor 0 % közelében volt az amerikai alapkamat itt okoskodtatok hogy lehetetlen bármennyit is emelni mert azonnal összedől minden, meg lufi, meg eladósodott cégek. Amúgy beszarás. Ha nem emelnek kamatot, az a baj, ha emelnek, az. XD Placi kéne oda...a világ legokosabb emberei írogatnak ide..
Az hagyjan hogy en hol vagyok. (A gyerekeimmel). De Humi baratom merre tekereg?. Pont az a baj amugy, hogy jo munkaeropiaci adat erkezett. Mert igy, muszaj lesz a FED megint kamatot megint!! Hogy leallitsa az ar-bér spiralt es az inflaciot. Ergo ebbol kovetkezoen, ha magas kamt ban kilatasban a piac osszeszqrja magat. Mert magas kamatoknal nem tul vonzo a tul arazott reszveny piac. Stimmt????
Viszonyítás kérdése. Emlékszel még 2019-re? Azóta van/volt egy világjárvány, magas infláció és háború a szomszédban. Nem tudom neked mi az ingerküszöböd, de ezekből egy is bőven elég, hogy legyen min aggódni. Én személy szerint annyira nem parázok, ma is vásároltam, mert hiszem, hogy előbb-utóbb mindegyik fentebb említett probléma megoldódik.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen