Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
NDX forecast mára. Úgy tűnik bejött az éjszakára várt felpattanás. Egy órája lezártam a longot, bár kétségtelen, hogy mehet feljebb, de ezt már kockázatos megjátszani. Nem szabad ilyen erős esésben mohónak lenni a felpattanásokkal. Ma azt várom (bár ennek megbízhatósága folyamatosan csökken, hogy a kezdeti emelkedés (esetleg jelentős gap-upos nyitás szépen befedésre kerül, és a nap végére ismét jelentékeny esésbe megyünk át. http://keptarhely.eu/view.php?file=20220510v00xf2apr.png
Lehet felpattqnas se lesz, csak egyenesen lefele minden:). Az olajosok meg engem is meglepnek, higy nagyobbat esnek, ebbe a szituban, mint a tulfukt tech. Igazad volt. Jar a Jack. Azt hittem, higy konsulzolidaltabb lesz az esesuk. De hat , a nagytoke nem szereti se az olaj minnereket, se a magas olaj arat:)
Alakul ez a story szépen! 1 dolgot elcsesztem, nem adtam el az Eth at. Most nezem mekkorat zakozott az is. Azt hittem, ez digitalis arany lesz, a panikban,de mindennnap esik 7% ot:). Amugy meg elfelejtkeztem roluk. Meg mar a belepo kodomat se tudom a krakenre.:)
A Windows-t konkrétan lopta. Ő is és Jobs is. A Word és Excel pedig Simonyi (Charles Simonyi) munka. Annak a Simonyi Károlynak a fia aki a Fizika kultúrtörténetét is írta.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen