Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zedisdead 2025. 10. 16. 23:55
Előzmény: #75334  slash
Úgy tűnik a Tomahawk project erősen léket kapott.
Amig Zselé repült, addig Putyin és Trump telón beszélgettek. Ez nyilván nem lehet véletlen. Zelenszkit igy tudta Trump Washingtonba rángatni az EUs mongolidióták nélkül, akiket már a múltkor is szarrá alázott Trump.
Most már állitólag azt is kitrutholta Trump, hogy a Tomahawkokra az USAnak van szüksége.
És volt egy rövid videó Zselé érkezéséről a reptéren Ermak fogadta, meg a saját gépének a pilótái.
Nagyon úgy néz ki, hogy Zselét léprecsalták ezzel a Tomahawk bohózattal.
De nyilván holnap nála lesz Trump füle, lehet már taktikai atomot is kapni fog :)
De valószinübb, hogy Trump megmondja neki, hogy jöjjön el Budapestre Putykóval találkozni és csak utána lesz Tomahawk, ha ott Putykó elutasitja a béketervet. Amit valszeg már eléggé le is egyeztethetett Trump és Putyin.
Fsociety
Fsociety 2025. 10. 16. 23:35
Előzmény: #75338  Murdoch
MIcsoda történelmi siker volt akkor Trianon is. Aztán hogy fáj egyeseknek,nem is értem. Kb akkora béke lesz itt, mint akkor volt, valakinek jobban fog fájni,valaki csak nyerészkedik rajta,persze ilyenkor nem gond,mert a "jók" nyerészkednek.  Orbán meg a nagy szuverenitási kamu bullshitjében leszarja az ukrán szuverenitást. Hát igy megy ez a globális háttérhatalmaknál állítólag,csak a biznisz,nektek meg áll a cerkátok,kivéve ,ha fordítva van,mert akkor csúnya eu és gonosz globalisták,meg véres pénz....közben meg trumpli halálra keresi magát a bennfentes piacmozgatásokkal. Kicsit sem nevetséges :) már alig várom, hogy a full csóró Kárpátalja vissza legyen csatolva, az lesz aztán csak a nagy biznisz,meg repülhet a turulmadár.
Murdoch 2025. 10. 16. 23:04
Előzmény: #75333  Placi82
Abszolút egyetértek, történelmi siker. Ha a belpolitikai, neres mutatványok nem lettek volna, akkor mennybe mehetett volna Mo. 
Zé meg rághatja a kefét, nem baj, jóvanezígy.
Placi82 2025. 10. 16. 22:08
Előzmény: #75334  slash
Addig nem lesz béke,míg ki nem alakul a deal  USA és Kína között. 
Az meg lassan halad.mert Kína nem az a kapkodás , sietős fajta. Jó pozícióban van...
Aki érti ,az érti...
Placi82 2025. 10. 16. 21:45
Előzmény: #75335  Zeci
Svájci részt is tessék kontextusba értelmezni.!! Oké!?Bar ott Matóek is jól elk..tak. 
De ebben a Varga Misi  jegybank elnökbe speciel  bízok. 
Értek hozzá , idáig jól csinálja...feszes fiskális politikat akar, szembe  azaz elmúlt 15 ev brutálisan durva  monetáris jegybanki  lazitassal!! 
.Kar hogy nem 2010 től ő volt a monetáris jegybank vezetője...,csak most lett kinevezve... Nagy kár...
Zeci 2025. 10. 16. 21:38
Nem szoktam jóllakni a térképpel. 
slash
slash 2025. 10. 16. 21:34
Meglátjuk. A Fonök intéz egy világbékét az kemény lenne! :-)
A másik fontos hogy holnap a törpe ne kapjon Tomahawk-okat vagy csak semmire se jó cuccokat. 
Békehangulat van. Legyen vége az egész szarnak.  
Placi82 2025. 10. 16. 21:22
Előzmény: #75328  hekki
Akárki amit mond , és szarok rá hogy ezzel nem leszek népszerű. De Orbán feltette Magyarországot a térképre. Putyin Trump találkozóval. Ez már amúgy  turisztikailag is megéri, ..
Trump ,Putyin és ami még fontosabb Xi a Kína teljhatalmú ura ,vörös szőnyeget gurít eleje,ha odamegy. .Míg Ursaulanak egy aki az EU elnöke azért csak egy buszt küldtek csak mikor Kínában járt.
És Peking városának valami tisztviselője fogadta csak.
Bárcsak Viktor a makro és általános  közgazdaságpolitikahoz is értene úgy mint a nagypolitikahoz ...Akkor Svájc lettunk volna . De nem lettunk, kar.
A külpolitikaja muveszetenek profizmusát letagadni ostobasag. Aki ezt tagadja ,az a valóságot és a tényeket tagadja.... Meg ha sokan nem is értenek egyet azzal .
Na jöhetnek a mínuszok és az anyazasok😂
slash
slash 2025. 10. 16. 20:17
Előzmény: #75330  Zedisdead
Azaz! a moszad meg a hamasz mellettem beszélik meg a sérelmeiket!  futok amerre látok. 
hekki
hekki 2025. 10. 16. 20:12
Előzmény: #75329  slash
Ezek nem villamossal utaznak.
Meg vélhetően nem Budapest lesz a helyszín.
Ferihegy 1 reptér? 
Elegánsan berendezhető, védhető, a reptéri forgalom aznapra kizárható. Csak a vezetők gépei közelithetik meg, stb. 
Zedisdead 2025. 10. 16. 20:10
Előzmény: #75329  slash
Gondolom a Moszad fog biztositani :) Az mindegyikben bent van :)
slash
slash 2025. 10. 16. 20:07
Előzmény: #75328  hekki
Ezek megőrültek? Itt lesz Pesten a CIA a KGB a AZov ezred meg minden agent service! 
Ki se  mozdulok a házból egy hétig! Egy villamosra nem merek felszállni..
Zedisdead 2025. 10. 16. 19:33
Előzmény: #75326  Zedisdead
Úgy érzem Zelenszki holnapi vizitjére nézve az Orális Irodában ez nem túl kedvező előjel, persze lehet ha öltönyben térdel be Trumpnak, akkor kaphat egy pár hosszú és kemény Tomahawk ot.
Zedisdead 2025. 10. 16. 19:26
LOL Trump kitrutholta, hogy épp most beszélt Putyinnal 2 órát telefonon, és ha béke lesz, akkor Budapesten fognak találkozni :)
Putyin gratulált neki a Közel Keleti békéhez, amiről "évszázadok óta csak álmodnak" LOL ez a csávó
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 10. 16. 14:37
Előzmény: #75321  Murdoch
Hogy kerülök az előzménybe?
Nem vitatom a jogodat arra, hogy bármiről bármi eszedbe jusson és ezt le is írd.
Istvan78 2025. 10. 16. 14:16
Előzmény: #75308  tom122
Nem mondtam ezzel ellentéteset. Csak az opligarchák lecseréléséről beszéltem. Azt akartam kihozni belőle, hogy nem általában az oligarchák hatalmának megtörése volt Putyin célja a nép érdekében, hanem csak az oligarchák saját szolgálatába állítása.
Istvan78 2025. 10. 16. 14:11
Előzmény: #75320  Placi82
A személyeskedést te műveled folyamatosan. Az nem személyeskedés, ha valakiről azt írom, hogy baromságot ír, az viszont az, ha az IQ-ját kérdőjelezgetem meg sunyi módon folyton-folyvást. Az is egy faék egyszerűségű technike, amit művelsz, hogy valakit mindig kiemelsz, aki viszont mégiscsak jó a mi oldalunkon. Ez is csak egy sunyiskodás. 
.
Én soha nem emlegetem senki IQ-ját, habár megvan a véleményem, viszont ahhoz jogom van, hogy az alaptalan konteóikról, a saját kis csűrt-csavart képzelgéses narratíváikról rosszat mondjak.
Istvan78 2025. 10. 16. 14:04
Előzmény: #75317  Dehogynincs
Orbán megoldhatatlan helyzetbe navigálta magát, egszerre szeretne oroszbarát lenni és Trump párti, aki viszont egyre jobban szembe fordul Putyinnal.
.
Mondok mást. Ha Trump proxiháborút vív az oroszok ellen, fegyvert és támogatást ad az ukránoknak, arról egy szava nincs, na de ha az EU akar felkészülni az oroszok ellen, hogy megvédhesse magát az USA nélkül is, akkor az háborúra felkészülés, háborúba akarja keverni Európát Brüsszel. Igaz, nemrég még ő mondta, hogy az EUnak saját hadseregre, védelemre van szüksége., de ki emlékszik már arra, Orbán már nem.
.
Lehet ennél zavarosabb, elvtelenebb külpolitikát folytatni? Orbán kimaxolja ezt!

Murdoch 2025. 10. 16. 14:04
Előzmény: #75317  Dehogynincs
Ez a szokásos erőlködés. Tökmindegy ki mondja, ha igaz. Trump OV-t a barátjának nevezi, Putyin ugyanúgy jókat mond Trumpról és akkor mi van? A tény, hogy a jelenlegi usa vezetésnek, az EU zömének egyszerűen elege van a lassan diktatórikus EB-s vezetésből, a migrációból, a cenzúrákból, az ukrán háborús történetből stb. Elmondta ezt Vance is a kontinens képébe. 
Neked meg kell barátkozni a gondolattal, hogy a neoliberális katyvasz többet ártott az európai térségnek, mint 5 Putyin. És én továbbra is azt látom, hogy letolt gatyával mennek neki Trumpnak, az oroszoknak, Kínának. Biztos, hogy jó lesz a vége, hogyne, meg fogalmam sincs milyen fegyverekről álmodozol, amit az ukránoknak adnának. Pénzük nincs, fegyverük nincs, ember nincs. Államadósság van. Ha valamit akarnak, akkor majd felveszik a globalistáktól a hitelt, amiből usa fegyvert vesznek, aztán elpárologtatják Ukrajnában. Szerinted ezt meddig lehet beadagolni az európai választópolgiknak, hogy közben náluk meg majd jön a reccs, a nyugdíjkorhatár megemelése, megszorítások, stb.  

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek