Te megoldásként a probléma kiinduláskori állapotát írod. Szerinted mi lenne a több millió orosz emberrel, akik ott élnek? Remélem, hogy te nem osztod azt a narratívát, hogy azok nem is emberek. Probléma, hogy az oroszokat becsaptuk. Mi is. Olyan szerződéseket írtunk alá, amit eszünk ágában sem volt soha betartani. A háborúhoz ez vezetett. Ma már nehezen reparálható. De az olyan háborús uszítóknak, mint amilyen te is vagy csak a "győzelem" a fontos, az emberi életek nem számítanak. ( ha két kutya összeveszik és valaki az egyik felet bíztatja, a szétválasztás helyett az uszít. Ne vedd személyeskedésnek, nem bántó szóként írtam az "uszító" kifejezést Rád)
Persze ilyenkor már nem nagyon lehet okosnak lenni. Meghal néhány százezer ember esetleg millió.
Szerintem semmivel sem vagyunk különbek az oroszokál, vagy az ukránoknál, csak annak tartjuk magunkat.
Nagyobb távolságból nézve nem véletlenül maradtak semlegesek az országok.
Persze ilyenkor már nem nagyon lehet okosnak lenni. Meghal néhány százezer ember esetleg millió.
Szerintem semmivel sem vagyunk különbek az oroszokál, vagy az ukránoknál, csak annak tartjuk magunkat.
Nagyobb távolságból nézve nem véletlenül maradtak semlegesek az országok.
OROSZ-UKRÁN háború