Szerintem meg a ruszkik úgy vigyáznak zelora, mint a hímestojásra. El tudnád képzelni, micsoda visszhangja lenne és mekkora propagandát jelentene? Ezt nem engedhetik meg maguknak.
Mert te már bitcoin témában annyi okosságot előadtál, személyeskedéssel fűszerezve. Főleg a mára már többszázezres árfolyam álmodozásod vált be. Most meg már atombomba szakértőként üdvözölhetünk. Ez igen! K.....s . - ezt állítólag a szakértők tudják: " a
mai nukleáris fegyverek robbanásából származó sugárzás csak azon a
területen vezet halálhoz, ahol a hő és a robbanás mindent elpusztított."
Ha oktatják, ha nem, le van írva a cikkben. Csak el kellene olvasni, illetve megérteni. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Az alapvető megoldás, ami szóba jöhet nem más, mint az ukrán alkotmányban lefektetett utódlási szabályok. Ennek értelmében az ukrán parlament (Verhovna Rada) elnöke veszi át az elnöki jogköröket és kötelezettségeket. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Ja, gombafelhőből. Majd akkor, mikor a ruszkijaid 3 nap alatt elfoglalják Kijevet, az usa meg szétrakétázza Kubát.
Amúgy tudom, idült ruszkihírek-fanként nyilván nálad az a természetes, hogy a ruszkik ok nélkül is rakétázhatják Kijevet, az ukik meg okkal sem Moszkvát. Hát, tovaris, jobb, ha megszokod, hogy a világban hál'istennek "némileg" kisebbségben van az aberrált álláspontod. Evvan'. 🤷♂️
Már Bitcoin témában is rájöttem hogy hová rakjalak, de az amit itt előadsz az minden előítéletem igazolja. 🤣🤣🤣 Nagy gombász mondd már meg hogy a nyugati szelek merre fújnák az atomot? Mert szerintem egyenesen Moszkvára. Ez nem esett még le?
Engedd el, a probléma ott lehet, hogy akkor még MSZMP KB volt ... egy másik világ, kommunizmus utolsó maradványait látjuk. A cél szétverni a topikot, miközben senyvednek az agresszorok.
Tedd fel magadnak a kérdést, mi történik, ha meghall a magyar köztársasági elnök, a magyar miniszterelnök mi következik és mi alapján, ha megtaláltad, akkor tudod a választ ;) Puszi, ölelés, én befejeztem, nem érsz annyit ezekkel a hülyeségeiddel, hogy rád pazaroljam az időm és offoljuk a topikot, de tudom ez a cél, hisz az oroszok mostanában keményen szívnak a fronton, kell a terelés, a topik szétütése, gondolom kapott feladat!
OROSZ-UKRÁN háború