Eljön az idő, amikor visszasírják ezt a pozit az ukránok. Szerintem valahol a dnyepernél lesz a határ. A lengyel és magyar területeket természetesen a jogos tulajdonosához kell csatolni
Tisztelet neki, példa értékű! Attól, hogy valaki balos, nem kell agymosott hulladéknak is lennie.
Törölt felhasználó2023. 05. 22. 20:59
„Úgy tűnik, mintha valamiféle látványosság lenne. Reggel, délben és este a televízióban van. Ott van az angol parlamentben, a német parlamentben, a francia parlamentben, az olasz parlamentben, mintha politikai kampányt folytatna. A tárgyalóasztalnál kellene ülnie” – hangoztatta a brazil elnök, mi a baja Zelenszkijjel. "
Nem vágyott vissza senki. Te abban az időben voltál előfelvett, amikor már csak egy év volt a kötelező katonai szolgálat. Előtte másfél év volt. Egy évet kellett az egyetem előtt szolgálni, majd egy fél évet utána. (Ekkor volt "rigó" a delikvens.) Nekem mázlim volt az egyetemi éveim alatt vitték le egy évre a sorkatonai szolgálatot.
Makronóm intézet = Fideszes propaganda, hogy rettegj.. Semmi sem.igaz belőle. Persze többen haltak meg a gázár miatt mint covidban hahaha. Csak grafikont kellene olvasni tudnod és láthatnád hogy bőven háború előtti árak vannak Kína ide vagy oda. Okvasgasd csak a házi kutató intézet hülyeségeit..a piacnak mindig igaza van, akkor is ha mást mond a propaganda.
Mondjuk igaz, jogos, te nem vagy elvakult fanatikus, csak kissé vágyvezérelten részrehajló, de Hála az Úrnak mindezt magas színvonalon űzöd. (gyengébb napjai bárkinek lehetnek)
Törölt felhasználó2023. 05. 22. 20:25
Hivatalosan már régóta orosz földön is folynak a harcok, vannak ott amerikai és más eszközök, sőt az oroszok már önként adtak fel ‘orosz’ várost is! Hiszen az orosz törvények alapján annektáltak Herszont, Luhanszkot és a Donyecket, az ukránok meg bevonultak az ősszel Herszonba. Majd jön a narrativa mit kell mondani, ne parazzatok! 😂😂😂😂😂.
Én nem vagyok egyik szektának sem tagja. Azt mondom, irom, amit igaznak vélek. de látom Ti viszont jól elszórakoztok itt egymással. Kritizált hozzászólásod is egy ilyen volt.
Egyetem előtt én is voltam katona. U.n. előfelvételis. Leszereltem őrvezetőként. Utána nem voltam rigó. Hogy miért? Mert az aki 11 hónap után oda visszavágyott az perverz. Ennyi.
Aki egyetemre járt, előtte 1 év, utána fél év sorkatonai szolgálatot kellett végeznie. Az egyetem utáni fél évet rigóként töltötte le. Nem csináltak senkiből semmit. Az összes egyetemet végzettre ez vonatkozott. Ennyi.
Honnan tudnád pont te, hogy mennyi az esélye egy világháborúnak? Komolyan képben lehetsz ha azt gondolod, hogy az oroszok válasza erre a pitiáner incidensre a visszavonulás lesz muhahaha.
OROSZ-UKRÁN háború