Nem kizárt, hogy most jött el az idő. A republikánusok űgy néz ki felveszik a komcsi tempót és nem számít milyen áron, de meg akarják buktatni Biden-éket.
Évente ötször halljuk ezt az adósságplafonos hisztit, mégis mindig megoldódik. Áruld már el kérlek, az USA történelme során hány alkalommal volt államcsőd?
Egy épeszű ember inkább ezerszer a barátja mellé áll, mint egyszer az ellensége mellé. Ez csak az "elfogadóknak" ilyen furika, amúgy alapvető ösztön, ami szintén nem az erősségük.
Hagyjuk már az ilyen öngyógyító faszságokat, dehogy érte meg nekik. Vágóhídra küldték feleslegesen az ukrán katonákat egy megnyerhetetlen csatába, valami érthetetlen aberrált okból. A háborús szakértők is megmondták, hogy a csta utolsó harmadában már az ukránok veszítettek több embert, mégis erőltették. Zaluzsnij is így látta, el is tűnt, mint az aranyóra.
"Schmidt Mária: Ukrajnában nincs háború, ez még különleges hadművelet" . Mondja a fityesz egyik "főideológusa". És még fel vannak háborodva, ha oroszpártinak nevezik őket...
A fidesznyikeknek '56 kapcsán az a bajuk, hogy nem segített nekünk a nyugat. Az ukránokkal kapcsolatban tavaly február óta az a bajuk, hogy segít nekik a nyugat. Amikor minket támadtak meg az oroszok/szovjetek, az dicsőséges forradalom and szabadságharc volt. Amikor mást (esetünkben az ukránokat) támadnak meg az oroszok, akkor az oroszoknak drukkolnak. OV 1989-2010 között a pokolba kívánta a ruszkikat. 2010 óta a szarjukat felenné az asztalról. Jó dolog a skizofrénia.
Ezerszer le lett írva..Ha a live térképet egy éve nézed láthatod hogy az oroszoknak elindult a bukó. Ha fél éve nézed kb. se történt mivel egyik fél még várja az ammot, a másik meg ennyi tud. Plusz mindkét félnek ott volt ősz végétől a mocsár amiben meg senki nem tudna semmi érdemlegeset sem csinálni ha akarna sem. Értem? Vagy még mindig játszod az értetlent?
Jaja..maga idézte elő 2014 et is..hatalmon se volt..nyilván ő győzte meg putykot hogy támadjon..magától amúgy nem is akart..Továbbra se tudod megfogalmazni milyen hazaárulást is csinált. Őszintén én az ilyen érvelni nem tudó trolloknak egy fillért sem fizetnék..csak viszitek a pénzt, meggyőzni senkit sem lehet így..érvek nulla..
Megérte az ukiknak Bahmutot tartani ennyi a sztori..sokkal több technikát embert vesztett így az ellen mint ők (mivel mindig a támadó veszt többet ráadásul itt bezavarták őket a hentelésbe így méginkább) jelentősége a városnak meg kb. semmi. Ja és közben időt nyertek. Hova sietnének mikor annál nagyobb az esélyük minél később támadnak? Annál több fegyver érkezik..
Az a közepes város szerinted mit jelképezett Zelenszkijnek? Nekem más a megítélése annak, hogy vki. pénzért harcol, vagy ha az utcán fogják le az emvber szomszédját és viszik el harcolni. Amúgy sok külföldi van a Wagnerben.
Ha ez igaz és az oroszok balfékek és esélyük nincs semmire, akkor ez miért nem látszik a live térképeken? Ezt már többször kérdeztem már de még nem született érdemi válasz ...
OROSZ-UKRÁN háború