Kérdés. Ha ennyire balfékek az oroszok akkor az ukránok nyugati haditechnikával miért nem nyertek eddig? Erre mi a zseniális válasz 😉? Kapsz egy sört ha meg tudod indokolni 😆
Az adósságplafon hiszti egy teljesen megszokott gazdasági esemény az USÁ-ban, sokszor láttunk már ilyet, sőt a Trumpli alatt technikai államcsőd is volt, szóval ez nem sokat jelent...
Törölt felhasználó2023. 05. 21. 22:19
Hiába kerestem a háborúpárti fősodratú portálokon, csak a békepártiak hozták le ezt:
"Az ukrán elnöknek a volinyi mészárlással kapcsolatban bocsánatot kellene kérnie a történtekért. Mi, lengyelek, állami szinten vállaltuk a felelősséget a korábban, az ukránok ellen elkövetett bűnökért. Ukrajna részéről hiányzik ez a felelősségvállalás" – szögezte le Lengyelország álláspontját a külügyminisztérium szóvivője, Lukasz Jasina az Onet lengyel hírportálnak adott interjúban. Ez a kijelentés váratlan és az eddigi legkeményebb üzenet az ukránoknak a lengyelektől. ..."
Ukránok azt válaszolták, hogy a lengyel politikus csak ne utasítgassa nyilvánosan az ukrán elnököt.
Miről maradtunk le ? 😂 Simán lelövi az orosz légvédelem a saját gépeiket. A kinjalok semmire sem jók. Az elveszett tankok pótlására 70 éves tankokkat rehabilitálnak, Armatát még senki nem látott ütközetben Szevasztopolból visszavonult a flotta egy része.
Amikor már nem tudod tovább védeni a védhetetlen álláspontodat, akkor jönnek ezek az elbaszott eszmefuttatásaid és ezt kb. 2-3 hetente eljátszod:) Akkor legyél szíves és határozd meg itt, az igazság általad használt definícióját és majd igazodunk ahhoz, hogy egyértelmű legyen a számodra a véleményünk!
Kína sztem már rejtett csatornákon keresztül támogatja és támogatni is fogja az oroszokat. Kik támogatják még? Olvass híreket, de segítek egyre többen akik deklaráltan békét akarnak. Nem Kijevet akarták hivatalosan elfoglalni, olvass utána. USA-EU rúgkapál. Támogatással ukrán győzelem elérése, világhatalom megőrzése. Szerintem nincs esélyük.
Az USA kivonult Afganisztánból, nem elkergették őket, még Trump volt az elnök amikor ez eldőlt. Magát a kivonulást viszont elég balfasz módon sikerült kivitelezni.
Szerencsétlenek, elbizakodottak voltak az elején igazad van. Az oroszokkal kapcsolatban viszont az a tapasztalat, hogyha helyzet van beindul a hadi gépezet. Az okosok azt mondják, hogy ez meg is történt. Én is így gondolom.
"EU-USA azt gondolta, hogy elég önmagában az oroszokat kivéreztetni" A ruszkik kezdték, ők akarták az Ukránokat kivéreztetni. "Szerintem Kína..." Valóban támogathatta volna putykót, de eddig inkább leszarta. "még ki tudja kik"Ez így semmi! "Az oroszok ott álltak meg ahol nekik már jó" Kijevet akarták, szóval nem ott álltak meg ahol jó, hanem ott ahová visszaverték őket. "USA-EU úgy tűnik, hogy még rúgkapál" Milyen rúgkapálás?
Diktatúra és téveszmék, hírszerzési kudarc és önteltség. Elhitték a saját hazugságaikat az orosz hadseregről. Rossz vezetés, a rossz hír (valóság) nem elfogadható, megszűnt az ellenvélemény, csak azt lehet mondani, ami az elvárás, kialakul a párhuzamos valóság, pont mint Orbánnál.
A magyar kormány késlekedve, ímmel-ámmal ítélte el az agressziót, vétózgat a szövetségekben (NATO, EU) és beszólogat jó erősöket Ukrajnának, úgyhogy joggal minősítenek bennünket oroszbarátnak.
OROSZ-UKRÁN háború