Na vajon miért? Amúgy nem mi, csak a kormány. Lehet a sok egyedüli minden szarért vétó ami csak és kizárólag az oroszoknak kedvez az lehet az oka hogy annak mondanak minket?
Oroszország három nap alatt akarta felszámolni az ukrán hadsereget tavaly februárban , ennek vagy 463 napja, van idő, jövő nyár vagy 2030, ki tudja! A háború 9 éve tart.
Türelem..igazából nem is tudom mire számítasz..amikor nem tudtak bemenni Kijevbe mert szénné lőtték a tankjaikat a szerensétlenkedő konvojban, már akkor mondtam mindenkinek, hogy ez ennyi volt, innen csak lefele épülnek majd. Így is lett.
Herszonra, Kijevre gondolsz? Beszélj róla kérlek, hogy onnan miért is kellett kereket oldani? El tudod e továbbá képzelni hogy egy Usa hadsereg nem tud bevenni egy év alatt egy fél Szolnok méretű várost? Kimondani is nevetséges.
A régi aspektus pedig az, hogy az usa felajánlotta hogy kimenekitik az orosz támadáskor Zelenszkijt, csak ő elutasította! Ennyit arról, hogy miről szól a háború. Ha Zelenszkij és a többi névtelen hős nem áll bele, akkor most van egy menekült kormánya egy már nem létező országnak. Az új narratíva a proxy háborúról, meg minden másról utána születet. Az oroszok hol állnak meg? Ott ahol már nem kergetik őket! Kína és még több mint 100 ország elitélte az orosz agressziót, igazából talán 5 diktatúra állt az oroszok mellé!
Ha én orosz lennék biztos folyamatosan, Bahmutba piknikeznék. Szerintem nincs is más dolguk, ha pedig szabit vesznek ki akkor a Bahmut travel intézi szállásfoglalást. Szerinted ennek van esélye?
Mi van most? Felkészülés egyik oldalról, a másik meg fullba nyomta az elmúlt fél évben. El os figlalta 10 hónap alatt az 58. legnagyobb uki várost. Woww...Kár hogy közben az ukránok elfoglalták a hegyeket a város körül így kb. most sima céllövölde lett nekik a völgyben Bahmut.
OROSZ-UKRÁN háború