Ja..., ja :) Olyan csigusz és 'nílkínzos' , sőt ha rákeresnék erre az 'igazán sz@r életed lehet :D' szövegre akkor más is kijönne. :) Páran írnak ide, de van közben 15-20 mínusz, ami általában este egyszerre jön, itt már csak az a kérdés, hogy ki az az egy-két ember, akinek 5-10 van. :) És még mi vagyunk fizetettek, röhej :)
Folyamatosan mi? Lol, gondolom. Ha viszont bármiben segítettem, hát tőled nem sajnálom, főleg, hogy így törődsz a sorsommal, ami jól esik, bár aggódalomra nincs ok.
Folyamatosan mosolyog, nem panaszkodom! Persze néha melléütök, van, hogy többször is, csodálatos, hogy milyen kis dolgoknak is mennyire tudsz örülni, igazán sz@r életed lehet :D A Grammar nazi-ság, vagy éppen az efajta személyeskedési próbálkozások pontos személyiség leírást adnak. Nem örülök más nyomorúságának, de a saját helyzetemet ilyenkor mindig nagyon tudom értékelni! Szóval még hálás is vagyok neked!
Örülök, hogy egy gépelési hiba egy platformra hozott! Nem gondoltam volna, hogy egy ekkora oroszbarát, sötétlelkű szerzetes Ukrajánát dicsőiti majd egy posztban!
Az általad közvetített demokráciával az a gond, hogy aki az egyes országok valós szerepével kapcsolatban eltérő véleményen van, az máris oroszbarát, kém, de minimum hazaáruló. Pedig szó nincs róla, csak éppen ez az erőltetett demokrácia igencsak véresnek tűnik. A felelősségre vonásokat meg hagyjuk, na persze, majd max Trumpot elítélik valami szőke csaj miatt, ez már valami. Majd hinni fogok neked, ha megy mellé Biden is, az Ukrajnát is érintő zavaros ügyei miatt.
A topik címe ukrán-orosz háború. Az iraki háborúnak nincs köze a mostanihoz, mások a szereplők, még akkor is, ha az orosz propaganda szeretné, ha nem így lenne és az arra vevők részére biztosan tud egy folyamatosan változó indokrendszert felhozni, legyen az ukrán nácik elleni fellépés, vagy bármi más, ezekről hallunk egy ideje. Egyetértek azzal, hogy ki kell vizsgálni az akkori történeteket (Irak - háborús bűnöket, melyek soha nem évülnek el!). Ez azonban nem ide tartozik, szerintem, de értem és ismerem a technikát, amit egyesek itt használnak és nem fogok belemenni. Jól ismerem az orosz titkosszolgálati tevékenységet, beleértve a befolyásolást, álhírterjesztést, fizetett trollok és a buta, szélsőséges nézeteket való emberek saját céljaikra való felhasználását. Nem szeretem sem az oroszokat, sem azt amit csinálnak, de azt elismerem, hogy a befolyásoláshoz, megtévesztéshez, manipuláshoz, konfliktus gerjesztéshez (akár nemzetiségi alapon), megosztáshoz, zsaroláshoz nagyon jól értenek, évtizedek óta finomítják ezeket a technikákat és használják. A demokrácia tökéletlen dolog, csak eddig jobbat nem talált ki az emberiség és ez az, ami a legnagyobb jólétet biztosítja egy átlag ember számára, viszonylag magas szabadságjoggal. A véleményemet leírtam és el is kerülöm a továbbiakban a topikot, soha nem lehet tudni kit altatnak és kik ;) !
Elhiszem, de az, hogy egy szuverén országot éppen ki vezet, az az ország belügye. A nagyobbik baj meg az, hogy az ENSZ vizsgálat sem talált semmilyen vegyi fegyvert Irakban, ami ugyebár az ürügy volt. A több százezer civil áldozat, több millió menekült meg nem éppen a tanulópénz kategória. https://www.factcheck.org/2008/02/no-wmds-in-iraq/
Lerohanták irakot felhatalmazás nélkül aljas rágalommal!! Éjjel bombázták a fővárost, mindent ,érted?? Emberek gyerekek aludtak!! Az háborús bűn, népirtás volt!! Ne szépitsd ,nincs elfelejtve meg a többi sem!
OROSZ-UKRÁN háború