Gratulálok neked, hogy ezt elkerülted. Nekem ez nem sikerült. Reálisan nézve a helyzetet, jelenleg sajnos minden a cég ellen szól. Egy csapásra meváltozhat a helyzet, ha bejönnek EUs pénzek, fellendül az építőipar, nem lesz szükség tőkeemelésre és lesz Geoakku megrendelés. Ha lenne legalább 1 db Geoakku megrendelés, az már jelentősen javíthatna a kilátásokon. A remény hal meg utoljára.
Harom okot latok: 1 Folyamatosan romlik a ceg penzugyi helyzete, egeti a toket, ket ev alatt a sajat toke lement 1.3 milliardrol 400 millio forint ala, tavaly ev vegen csak azert volt kb. 600 millio forint keszpenzuk, mert a beszallitokat nem fizettek ki. Az epitoipar helyzete egyre rosszabb Mo.-n. Szerintem tokeemelesre lesz szuksege a cegnek iden nyaron, legkesobb osszel. 2. A Szechenyi Alapok 2026 januar 01 es februar 28 kozott tobb millio darab reszvenyt adott el. A valasztasok utan felgyorsult az arfolyam esese, nincs annyi vevo magasabb arszinteken mint amennyi papirt razuditanak a piacra. 3. A Geoakku halad szerintuk, de konkret megrendeles meg nincs. A ceg vezerigazgatoja iden szeptemberre igert konkretumot tavaly szeptemberben Van MVM szandeknyilatkozat geoakku felhasznalasra, de ez sajnos az MVMet nem kotelezi vasarlasra. Amig nincs geoakku megrendeles legalabb 1 darab addig ez gepkamunak is tunhet, sokaknak elfogyhatott a turelme ezzel kapcsolatban.
Van idom varni, nem gondolom, hogy ma lemenne 1 forintra. Iden nyari, oszi tokeemelesre szamitok es a geokamu eddig nem jott be nekik. A Geoakku szamomra geokamu marad egeszen addig, amig konkret megrendelest nem latok.
A 45 perces forgalmat és a db számokat elnézve nem lehet már 3-4-5 ft-n venni.vastagon nézem én is a nyitott mínuszokat,de nem tántoríthat meg az esés,mert megéltem már néhányat.Persze a felpattanások megvoltak,ami reményt ad.Lát valaki könyvet? 3Ft alatt mennyi a vevő?
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995