Utolag mindig okos az ember, de csak azt sajnalom nagyon, hogy amikor 40 %-os lebego minuszban voltam, nem vettem meg 200k-t 10 forinton...ha ma felmegy 18.60-ra, akkor mar enyhen pluszban leszek a 18.51-es atlagarammal...
A 20 Ft feletti záró nagyon szép lenne, de egyelőre kis visszapattanás van 18 Ft-ról. Szvsz lesz ma egy második körös meghúzás még, addig várják, hogy lejjebb jöjjenek az eladók... Tartom a reggel leadott zárótippem mára!
Az rendben van, hogy joga van, amint írod mindenki kifejtheti, leírhatja gondolatait, csak ne sértődjön meg, illetve meg is sértődhet, ha az általa leírtak nincsenek konszenzusban mások véleményével. Szerintem menjünk hóvirágozni, illetve mégsem, mert védett és bünti jár érte! Neked is szép napot!
Na csak megjött a hír amire gondoltam. Főleg h tegnap a Nagy Marci is kiemelte az energia tárolást. Ha azt vesszük, hogy hét elején volt egy kis pánik és sokan bedobtak pár papírt szerintem vannak itt pénzben ülők akik jöhetnek ide 1-2-5-10 millát befektetni. Szerintem benne van egy 20 fölötti záró is...
Ez a népszerűség átka! Én a helyedben szűnnék egy kicsit erről a fórumról! Nem is értem miért vagy te itt! Aztán csodálkozól, ha kritikákat kapsz. Szép napot kívánok neked, menjél természetbe.
Így, hogy lejött a PF cikk is, lehet, hogy felhívja az Épdura olyan kisbüfik figyelmét is, akik eddig nem foglalkoztak a papírral és friss tőke jöhet ide ezáltal.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995