Persze hogy olvassák ,ugyanúgy mint sok más részvénynél is, különösen deltánál és jókat röhögnek az itteni- ottani agyalásokon is!! Ez a geoakku egy fantazmagóra, ha lesz is valami belőle az még hosszú évek múlva lesz. Ha továbbra is kussolnak, rövid időn belül bőven 10 alatt lesz az árfolyam, úgyhogy ráér még a vétellel a részvényes!!! Ismerek akik tényleg 4-5 forint körül vették és kitartottak 20 ft feletti tartományig, ott eladták felét, a másik felével még várnak, de fogy a türelmük és tuti dobni fogják akár 10 ft körül is ,amíg van rajta hasznuk!!!
Ugyanezt gondolom én is, természetes ha csúszik egy projekt, de a részvényesek felé korrekt lenne ez esetben egy tájékoztatás. Remélem olvassák a fórumot, követik az árfolyamot és reagálnak ezekre minél hamarabb 🙏
Ezt a vevotol kellene megkerdezni. Lehet, hogy lesz a geoakkubol valami, ezert tartom a reszvenyeimet meg mindig, 25% lebego veszteseggel. Ami nem tetszik az a hallgatasa Palkovicsnak. Megertem ha csuszik a projekt, ilyen elofordulhat, ami engem zavar, az a tajekoztatas hianya...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995