Ok.vettem az adast.Pedig ez az elso fecske esete.Itt mar konkret nev is elhangzik.Szerintem eldordult a startpisztoly.Hogy mennyit er a ceg es mi a valos arfolyam az senki sem tudja.Barmennyi lehet lasd.4ig.En maradok a hatsomon es elvezem a kilatast.Csak varni kell es minden kialakul magatol.Most igazan szeretnek fel evvel vagy 1 evvel idosebb lenni.
Én nem azt írtam, hogy nem hiszek a GeoAkku projekt sikerében! Főleg, hogy fullon vagyok itt az Épduban. Csak azt mondtam, hogy szerintem nem erre a hírre fog megindulni. Az általad leírtakkal ezen felül maradéktalanul egyetértek 🙏 Hajrá Épdu & GeoAkku 💪
A Hungrana Kft. Magyarország egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó és izocukorgyártó vállalata, amely Szabadegyházán (Fejér vármegye) működik.
Röviden a cégről:
Teljes neve: Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Székhely: Szabadegyháza, Magyarország
Alapítás: 1912-ben (az elődjét ekkor hozták létre)
Tulajdonosok: közös vállalat, tulajdonosai a Agrana Beteiligungs-AG (osztrák) és a Tate & Lyle (brit) élelmiszeripari óriások.
Tevékenysége:
A Hungrana kukoricából különféle termékeket állít elő:
izocukor (glükóz- és fruktózszirup) – italok, édességek, pékáruk alapanyaga
keményítő és keményítőszármazékok – élelmiszer- és vegyipari felhasználásra
etanol (bioetanol) – üzemanyag és ipari célokra
takarmány-alapanyagok – a feldolgozás melléktermékeiből
Jelentősége:
A Hungrana az egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó üzem Közép-Európában.
Több mint 1000 magyar gazdától vásárol kukoricát, így fontos szereplője a hazai agrárgazdaságnak.
Termékeit exportálja is, több európai országba.
Nem ertek egyet veled.Szerintem meg fasza hir.Minek egyeztetni egy cukor feldolgozoval arrol ami sokak szerint nem mukodokepes.Csak akkor tudok egyeztetni valamirol ami mar mukodik.Marpedig a geoakku jo.Hekki meg mondja a baromsagait.Minek pocsolnenek meg evekig.A cucc jo,csak el kell tudni adni sokaknak.Nem is ertem aki adja ennyiert.Ennyi balfaszt.19,8
A piac árazza hogy mennyit ér. Július 10-e kerül hagyta el a 4 Ft-os szintet, de csak nem akar visszatérni oda. Az Ff által korábban feltett TA szerint sem várható a 3-4 Ft-os szintre való visszatértés. 8 alá semmiképp sem várná - írta. Ez valamikor szept. elején volt, azóta 17-ig, illetve kicsit alá nézett be, azóta felett van.
Utoljára a SET és az Ott one csinált itt a tözsdén ekkora beetetést. Tudatosan megtervezet kisbüfi lehúzás. Nyilván valami bróker csapat is segédkezett. Hát nem jött az mvm se.Sőt egyetlenegy szerződés sincsen. Kb három forintot ér de csak vegyétek. Sok kis büfi pénze ég itt el.
Ez a mai azért még nem olyan egzakt hír, mint amire várunk itt sokan. (azok amúgy is szvsz csak a novemberi bemutató után jöhetnek, ha az sikeres lesz) Gondolok arra, hogy ha már olyan hír jönne, hogy a projekt sikeres és X illetve Y cégekkel kötöttek X M Ft értékben szerződést.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995