Az a baj, hogy az "idő lejárt". Az eddig támasz zóna, kezd átmenni ellenállási zónába! A támasz meg nyilván lejjebb szorul. Persze ez csak ta, meg az indikátorok...
Egyértelmű, hogy lenn tartják az árfolyamot, dikert, a cég jó...de semmit nem tesz a cég ezellen, így azt kell gondolni, hogy valamiféle közük van hozzá...
tudomén, csak engem ez marhára nem érdekel. amúgy van benne pénzem, nem vagyok érdekelt az esésben, de ez is egy scenario. ha valakinek nem szimpi, akkor meg se nézze :)
Kérlek értsd meg: ez a papír nem matematika-közgadaságtan-tőzsde alapján megy, ez a papír érdekek alapján megy. Veres nem fekszik jól, ennyi. Ne keress benne objektív magyarázatot. Nincs. Ha lesz kiegyezés a háttérben akkor menni fog, hogy miről nem tudom, addig ez lesz. Ugyanúgy lefogják verni, jelenleg úgy néz ki lesznek benne rántások. Majd jön egy bejelentés, hogy eladtak x db részvényt ide és oda de az árat sem fogod megtudni. Teljesen bizonytalan. Felvette ugyanazt a kiszámíthatatlan mozgást amit egy éve. Semmi, nulla ez amit csinál. Akik jobban értenek hozzá is megmondták: verik le, nem mehet. Ez már a nem vicces kategória.
https://invst.ly/191q5r szerintem akár ez a ta kép is benne van. az ilyen ékeknek egy leszúrás a vége, ahol megindulhat a vásárlóerő. felfelé is ki lehet rángatni ebből, de organikusan szerintem inkább be fogja valaki verni...
Akko fórum