Az idő nekünk dolgozik, még a "lassú haladás" is nekünk dolgozott! 👍 Februárban, már bolond aki erre játszana, hogy mashova megy. Azért nyugodtan próbálkozzanak..:)))Egyre közelebb a március 25 és még más hír is várható.
Nem tanyán élek, hanem egy vidéki városban, belvárosi lakásban, ami anyám tulajdona, a bátyám meg én ingyen lakhatunk benne, a rezsit kell fizetnünk. Úgy élünk itt, mint valami kollégiumban. Külön gondoskodunk magunkról. Még a WC-papír sem közös. Gondolkodtam már azon hogy a szerb vagy a román határszélen veszek egy olcsó házat, de anyám nem szándékozik elzavarni a lakásból. Élelmiszerből csak a legfontosabb élelmiszeralapanyagokat veszem meg, egy-két éve még ehető vadnövényeket gyűjtögettem, mivel az árstopp nem terjedt ki zöldségekre és közterületi fák alól szereztem gyümölcsöket. Mostanában kicsit elengedtem magam már vettem pár kiló répát, hagymát, káposztát, almát, mindig akcióban.
Szintén 337 visszajöttem a héten , de csak 7K - val. Kedden kapok pénzt, még jó lenne venni ugyanennyit 340 alatt. Talán kitart ,de rövidesen megtalálják ezt is, és már nem néz be szerintem 400 alá .
Akkor te nagy életművész vagy , ha 60,000 kijössz , még egyedül is😲 Nekem olyan 150 kell ,de akkor is szűken. Mondjuk ha tanyán élsz, naperőmű, saját feldolgozású állatok. Nekem ismerősök élnek tanyán 70-80 százalékban önfenntartók, ezt hosszú évek alatt érték el és rengeteg befektetéssel!! Saját bevallásuk szerint 100 százalékban teljesen lehetetlen!!
Én már nyugdíjba vonultam ám, tavaly szeptemberben. Pontosabban önkéntes munkanélkülivé váltam. Havi 60000Ft - ból el vagyok. Kb 5% reálhozamot kell elérnem, hogy abból ezt fedezni tudjam, De szeretném gyarapítani a tőkémet is, hogy azért bizton kijöjjön legalább egy minimálbér-színvonalú hozam. Ha elbukom a pénzem, mehetek a gyárba.
Viszont innentől lehet erre is spekulálni...:) 10 milliárd mégis csak sok zseton...lehet a NEO-ba kell vásárolni egy két építkezéshez szükséges gépet, berendezéseket...:) Tudom, tudom, irodaházat veszik meg plussz hitel kifizetés...de ahogy én számoltam még marad 1-2 milliárd...az mehet erre...vagy srv? Kicsit gubancos még a sztori
Hát csak annyi kell pedig ahhoz, hogy valami hozzá kösse...aztán indulna a buli...én azért nyugdíjba nem vonulhatnék, de sokat dobna a baknszámlámon :)))
Akko fórum