Igen, alig fér be még most is a szalagba. Közben Izrael mondta, hogy hát, nem valószínű, hogy tartani tudják ezt a békét. Küzd is az 50 órással az olaj, hogy északra vegye az irányt. Én szolidan megtettem az olaj longot, amolyan "fedezet" a Wizznek. Majd meglátjuk.
Azért az nem lenne rossz hír, ha teljesen vagy legalább egy részét a piacról szedték volna össze. De nagyon úgy néz ki, hogy ezek új részvények, így az árfolyamra és ránk nem nagy hatással lesz. Kár érte.
Jó lenne, de sajnos nem most fog. Ott mindenki eladná a jelenlegi helyzetben, szerintem. Megj.: amikor 6000 volt, akkor a forint is gyengébb volt, azóta kb 10%-ot (!) erősödött.
Sajnos nem a piacól volt neki, hanem új részvényekből :( Igazán vehetnék a piacról azt a mennyiséget, amit kiosztanak, így nem a részvényeseket büntetnék a hígítással.
ezt nem aprózták el.. a cég közel 1,4%-át kiosztották ingyen, a szuper teljesítményre. amúgy meg honnan volt a részvény? volt saját részvénye a wizznek?
mire fel kapják ? Erre a 12 font alatti áfrolyamra ? Ez a részvény az egyik leggyengébb, ami valaha a kezemben volt. Megvolt az iráni háború megegyezése. Erre most + 0.73 % az árfolyam ? Szerintem ez egy a tulajdonosog és a bankok által manipulált papir. Semmi köze nincs a való világhoz
Pont nem érdekel, hogy gyengébb az export, amikor bemegyek a boltba és vásárolni szeretnék. Az hogy mindenkinek fáj barokkos túlzás. 13-15%-kal olcsóbb lett minden ha például küldöldre szeretnék nyaralni menni. Orbán elinflálta a lóvét az átlagember meg szívott vele.
jövő héten MNB kamat döntés, vágni kell, inkább a mértéke a kérdés. Ez a forint erő mindenkinek fáj, főleg a gyorsasággal volt a gond, ahogy ide értünk. Külföldről nézve minden 13-15%-kal drágább lett: szállás, munkaerő, éttermek, minden.A lakosság külföldre megy majd nyarani, rekord mennyiségben, és a határmentiek mind átjárnak vásárolni a határon. A belső fogyasztás több ok miatt is csökken - ÁFA bevétel csökkenés-, akiskereskedők iszonyat veszteséget könyvelnek el az árréstop-erős forint kombótól.. A mezőgazdaság nem tudja eladni vagy csak 15% bukóban a húst és gabonát. Folytassam? Az export satut nyom, az import nyárszal, a ker mérleg megborul. varga Misiéken a világ szeme, most, hogy béke lett, és 1,8% az infláció, egy markánsabb vágás kéne. Vagy egy vágás és egy üzenet, hogy beindul a kamatcsökkentés.
Az amcsik még emésztik, hogy idén már nem várható kamatvágás, és hogy volt olyan tag, aki kamatemelésre szavazott. A szorosban még mindig 10 hajónál kevesebb van, de a számuk nő. Valószínűleg a hétvégi játék megfordul. eddig péntek emelkedés volt, hátha valami kedvező történik. Megtörtént. Most lehet, óvatosak lesznek, hátha hétvégén valami rossz történik. Mindenestre a Wizz jól néz ki! Még egy kis forintgyengülés jó lenne. Minden 1% forintgyengülés közel +50 HUF az árfolyamban, aki forintban játszik.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.