Magyar idő szerint CSÜTÖRTÖK REGGEL 8-kor!! . » Ezért ha nem hiszel a jó jelentésben, akkor ma tőzsdezárásig ki kell szállnod. » Ha bízol a jó jelentésben, akkor be kell szállni még ma tőzsdezárásig. » Holnap 1 óra ideje lesz mindenkinek, hogy a jelentés közzététele után tőzsdenyitásig, hogy aprólékosan kielemezze a jelentést. Utána lesz, ami lesz. » Magyar idő szerint 10.30-kor/-tól részletesen dumálni fognak a cégvezetők, akkor újabb információk jöhetnek elő, ami akár meg is fordíthatja a kereskedés irányát.
Kereskedés előtt jön ki. Se az iráni sem az ukrán béke nem reális szerintem. Egyik ponton sincs olyan fél, akinek annyira fájna a háború, hogy a másik követelésinek engedjen. Hormuznál Irán kivérzésének ideje a kérdés. Évek óta élnek szankciókban, az igényszint a minimumon, erre vannak berendezkedve, katonák vezetik az országot. sokáig bírhatják pénz nélkül, de nem örökké. Másik helyen: mikor Zelenszkij bajban volt, tárgyalt volna. Most van hitel, van drón, van drón export, jönnek az apró sikerek a fronton, lehet, már ő sem írna alá mindent. Van ami van, abban kell lubickolni, és holnap meglátjuk, hogy sikerült!
A jelentés mikor jön ki ? Csütörtök reggel ? Vagy esetleg még éjszaka, éjfél kürül, ahogy talán a MOL-nál is mintha éjszaka jönne ki a jelentés ? Összességében rossz hireket nem nagyon látok, azon kivül, hogy a szoros le van zárva. Mert a Wizzair viszonylag jól hedgelte a kerozint. Jó hirt viszont többet is olvastam
Ezt már én sem értem, miért veszi ezt be a piac. Gyakorlatilag minden nap bejelenti, karnyújtásnyira a béke, aztán azonnal valaki lőni kezd és cáfol. Hasonlóan az orosz-ukránnak. Egyik cikk szerint nagy bajban vannak az oroszok, amit követ a nagy bajban vannak az ukránok.
feltételezve, hogy "most már tényleg véget ér az iráni háború" illetve ha az iráni véget ér hamarosan, és az orosz-ukrán pedig fél éven belül ? Mondjuk 14 font, illetve 20 font ?
a részvény az eredményt az időszakos csúcs közelében várja. Ehhez segítenek a kerozin ellátásról jött hírek is. Ezzel együtt ne gondoljuk azt, hogy a nagy cégek egy ilyen kisebb részvényt és a híreket napi szinten követnek. Illetve az eredmény a tények, management üzenet azért mégiscsak egy eredménnyel jön meg. Ezzel azt szeretném mondani, hogy ha Váradi ugyanazt mondja, mint 2 napja, és vannak mögé számok, az okozhat áremelkedést most (és nem 2 nappal korábban). Új infó lehet? hány gép áll a földön, mi a konkrét terv az usa engedéllyel, mennyire merülnek bele a vb-be. Easyjet felvásárlás: adna egy erős támpontot az elemzőknek a vállalat értékelésre, amit lehetne kiindulásként használni hasonló cégek értékelésére. Én abban bízom, hogy Váradi tanult a 2 évvel ezelőtti hibákból, nem kezd el nagyot mondani, meredek terveket felvázolni, amiknél az elemzők sokkal inkább a kockázatot látnák ilyen környezetben. Ha nem száll el a fantáziája, és az lesz az eredményben, amit vár a piac, akkor azért a következő hetekben finom céláremeléseket várok.
rövid távon, mivel pár napja jőt mondott, várhatóan a jelentéskor is jót fog mondani Váradi. Az más kérdés, hogy 1-2 hét mulva mit gondol és mit mond. De most azt várom, hogy azt mondja, amit a CNBC-nek nyilatkozott
C verzio (meg ha esetleg/netantan varadi nem is hazudik) az is lehetseges hogy minden arbiztositas mellett sem lesz fizikailag kerozin. Vagy kicsit enyhitve: nem mindig lesz, nem mindenutt es/ vagy nem elegendo.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.